Szentlélek szeminárum 2024

Hosszú idő elteltével, Isten kegyelméből újra lesz Szentlélek-Szeminárium a Szentlélek-templomban. Nagy szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt, és Lélekben megújulni vágyót. 2024. március 19-től 10 héten át minden kedden este 19-21 óra között lesznek a szemináriumi alkalmak. Minden alkalmat más előadó tart majd, lesz mindig dicsőítés és kiscsoportos beszélgetés is. 

A szeminárium elköteleződést jelent. Minden alkalmon részt kell venni, vállalni kell a napi 15-20 perc imát a Szentírással, amihez elmélkedést is kapunk. A szemináriumon nem csak a plébánia hívei vehetnek részt, hívhattok ismerőst, barátot is. Nem akadály az sem, ha régebben részt vettél már Élet a Lélekben szemináriumon. Jelentkezni az alábbi linken lehet, illetve szükség esetén Bulik Erikánál a papír alapú jelentkezési lapot kitöltve. Jelentkezési határidő: március 10.

Szeretettel, Robi atya és Lelkes szervező csapat tagjai

Kérdéseiteket a szentlelekszeminariumveres@gmail.com e-mail címre tudjátok feltenni. 

Jelentkezni a következő linkken leheséges: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezUf-m0CVHFatZl_5ZyRIWfsXVEJzsxPqVT_6f62-Ez8ls7A/viewform?usp=sf_link