Vasárnapi hirdetések 2024.05.05.

Húsvét 6. vasárnapja – 2024.05.05.

Szeretettel hirdetjük:

  • Vasárnap (máj.5.) a Magyar Katolikus Rádió a mi templomunkból közvetít Szentmisét. Ne feledkezzünk el arról, hogy az élő közvetítés miatt a Szentmise ezen a vasárnapon 9:30 helyett kivételesen 10:00 órakor kezdődik, és 11:00 órakor ér véget! A Szentmisén a Családos Közösség vállal szolgálatot. Énekpróba 8:00 órától lesz a templomban. A Szentmise után köszöntjük az Édesanyákat, majd agapé lesz a templom előtt. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Hétfőn, május 6-án 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • A templomtető és a tornyok javítására, felújítására továbbra is kérjük és várjuk a Kedves Testvérek nagylelkű adományait, amelyeketEgyházközségünk számlaszámára banki átutalással is be lehet fizetni (66000042-11026235; közleményhez: „templomtető”). A jövő vasárnap Szentmiséinek perselyadományait is erre a célra tesszük félre. Adományaikat nagyon köszönjük!

Veresegyházi események:

  • Pénteken (május 10.) a veresegyházi 18:30-as Szentmise után a Verbita Baráti Kör találkozója lesz Zoli atyával a Szent Pio Otthonban. Szeretettel várják a testvéreket!
  • Szintén május 10-én pénteken 19:15-től folytatódik a Kérdések Bögrében c. előadássorozat. Előadó: dr. Román Zsuzsa megelőző orvostan és népegészségtan szakorvos, a Fokoláre Mozgalom EcoOne Munkacsoportjának koordinátora. A programot mindenkinek ajánljuk, aki többet szeretne tudni a klímaváltozás fizikai és mentális egészségre gyakorolt hatásairól, a természetben eltöltött idő értékéről, a fenntartható táplálkozásról, a tudatos fogyasztásról. Szeretettel várják a kedves testvéreket a Fületlen Bögre kávézóban!
  • Az idei évben is megrendezésre kerül a Veresegyházi Egyházközség nyári hittantábora, 2024. június 30. és július 04. között Bodajkon. A tábor részleteiről és a jelentkezés feltételeiről a Plébánia honlapján illetve a kihelyezett plakátokon olvashatnak! https://veresegyhaz.vaciegyhazmegye.hu/hittantabor/
  • Idén nyáron 3 napos lelkigyakorlatot tart a Szentlélek-templomban a horvát származású Mijo Barada, július 19-21. között. A programra történő regisztráció elkezdődött a www.lelkigyakorlat.hu oldalon. (Ez Laczkó István atya honlapja, aki Mijo Barada magyar nyelvű lelkigyakorlatainak szervezője.) A honlapon megnyíló listából válasszátok ki a veresegyházi helyszínt, majd töltsétek ki az egyszerű regisztrációs felületet.