Vasárnapi hirdetések 2024.04.28.

Húsvét 5. vasárnapja – 2024.04.28.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn, április 29-én 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban, előtte 18:00 órától gyóntatás lesz.
  • A héten az Oratórium és az óvodai hittanfoglalkozások a megszokott időpontokban folytatódnak! Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat!
  • Jövő vasárnap, május 5-én a Magyar Katolikus Rádió a mi templomunkból közvetít Szentmisét. Ne feledkezzünk el arról, hogy az élő közvetítés miatt a Szentmise ezen a vasárnapon 9:30 helyett kivételesen 10:00 órakor kezdődik majd, és 11:00 órakor ér véget. Ezen a Szentmisén a Családos Közösség vállal szolgálatot. Énekpróba 8:00 órától lesz a templomban. A Szentmise után agapé lesz a templom előtt. Szeretettel várunk mindenkit!
  • A vasárnapi gyereksarok átköltözött a templom melletti közösségi terembe, ahol a Szentmisét már képi és hangközvetítéssel lehet követni! Ajánljuk a kisgyermekes családok figyelmébe!
  • Szükségessé és sürgetővé vált a templomtető és a tornyok javítása, felújítása. A munkálatok kb. 2,4 millió Forintba kerülnek. Ehhez kérjük és várjuk a Kedves Testvérek nagylelkű adományait is! Aki nagyobb pénzadománnyal járulna hozzá a felújításhoz, banki átutalással is adakozhat Egyházközségünk számlaszámára (66000042-11026235), a közlemény rovatba a „templomtető” megjegyzést írva. Emellett minden hónap 2. vasárnapján a Szentmisék perselyadományait erre a célra tesszük félre. Adományaikat nagyon köszönjük!

Veresegyházi események:

  • Csütörtökön (máj. 2.) a veresegyházi 18:30-as Szentmise után Szentségimádás lesz a betegekért Zoli atyával a Szentlélek templomban. Szeretettel várjuk a testvéreket!
  • Az idei évben is megrendezésre kerül a Veresegyházi Egyházközség nyári hittantábora, melyre 2024. június 30. és július 04. között kerül sor a tavalyi tábor helyszínéül is szolgáló Bodajkon. A tábor részleteiről és a jelentkezés feltételeiről a szervezők a Plébánia honlapján illetve a kihelyezett plakátokon tájékoztatják majd a kedves testvéreket!
  • Idén nyáron 3 napos lelkigyakorlatot tart a Szentlélek-templomban a horvát származású Mijo Barada, július 19-21. között. A programra történő jelentkezés még nem indult el, erről időben fogjuk tájékoztatni a híveket. Az időpontot azért közöljük előre, hogy a nyári programok tervezésekor figyelembe tudják venni azok, akik szeretnének részt venni a lelkigyakorlaton. Bővebb információ Gebauer Balázstól kérhető. Elérhetőség: balazs@gebauer.hu