Vasárnapi hirdetések 2024.04.21

Húsvét 4. vasárnapja – 2024.04.21.

A Jó Pásztor vasárnapja

Vasárnapi hirdetések:

  • Hétfőn, április 22-én 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • Ezen a héten (ápr. 22-26.) nem lesz Oratórium és az óvodai hittanfoglalkozások is elmaradnak!
  • A vasárnapi gyereksarok átköltözött a templom melletti közösségi terembe, ahol a Szentmiséket már képi és hangközvetítéssel lehet követni! Ajánljuk a kisgyermekes családok figyelmébe!
  • Szükségessé és sürgetővé vált a templomtető és a tornyok javítása, felújítása. A munkálatok kb. 2,4 millió Forintba kerülnek. Ehhez kérjük és várjuk a Kedves Testvérek nagylelkű adományait is! Aki nagyobb pénzadománnyal járulna hozzá a felújításhoz, banki átutalással is adakozhat Egyházközségünk számlaszámára (66000042-11026235), a közlemény rovatba a „templomtető” megjegyzést írva. Emellett minden hónap 2. vasárnapján a Szentmisék perselyadományait erre a célra tesszük félre. Adományaikat nagyon köszönjük!
  • Már most hirdetjük a Kedves Testvéreknek, hogy két hét múlva, május első vasárnapján (máj.5.) a Magyar Katolikus Rádió a mi templomunkból közvetít Szentmisét. Az élő közvetítés miatt a Szentmise ezen a vasárnapon kivételesen 9:30 helyett 10:00 órakor kezdődik majd, és 11:00 órakor ér véget. Szeretettel várunk mindenkit!

Veresegyházi események:

  • Gável Henrik atya, Jácinta nővér és az O.S.T. Közösség tagjai megújulási imaestet tartanak a Szentlélek-templomban április 27-én, szombaton a 18:00 órakor kezdődő Szentmisében és azt követően. A Szentmise után folyamatos gyóntatás lesz. Mindenkit szeretettel várnak!
  • Az idei évben is megrendezésre kerül a Veresegyházi Egyházközség nyári hittan tábora, melyre 2024. június 30. és július 04. között kerül sor a tavalyi tábor helyszínéül is szolgáló Bodajkon. A tábor részleteiről és a jelentkezés feltételeiről a szervezők a Plébánia honlapján illetve a kihelyezett plakátokon tájékoztatják majd a kedves testvéreket!
  • Idén nyáron 3 napos lelkigyakorlatot tart a Szentlélek-templomban a horvát származású Mijo Barada, július 19-21. között. A programra történő jelentkezés még nem indult el, erről időben fogjuk tájékoztatni a híveket. Az időpontot azért közöljük előre, hogy a nyári programok tervezésekor figyelembe tudják venni azok, akik szeretnének részt venni a lelkigyakorlaton. Bővebb információ Gebauer Balázstól kérhető. Elérhetőség: balazs@gebauer.hu