Vasárnapi hirdetések 2024.04.14.

Hirdetései

Húsvét 3. vasárnapja – 2024.04.14.

Szeretettel hirdetjük:

  • Vasárnap, április 14-én a 9:30-as Szentmisén az erdőkertesi családos közösség vállal szolgálatot. Énekpróba a Szentmise előtt 7:45-től lesz a templomban. Szeretettel várunk mindenkit a Szentmisére és utána beszélgetésre, agapéra!
  • Hétfőn, április 15-én 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • Csütörtökön, április 18-án 19:00-kor szeretettel hívunk mindenkit dicsőítő imaestre templomunkba! A Szentségimádás zenei szolgálatát az ÉdenKertes zenekar vállalta.
  • Szükségessé és sürgetővé vált a templomtetőn és a templom tornyán keletkezett sérülések javítása, valamint az ott lévő elöregedett anyagok cseréje, felújítása. A munkálatok kb. 2,4 millió Forintba kerülnek. Hogy ezt az összeget ki tudjuk fizetni, szükség van a Kedves Testvérek nagylelkű adományaira is! Aki nagyobb pénzadománnyal hozzá tud járulni a tetőfelújításhoz, Egyházközségünk számlaszámára (66000042-11026235) banki átutalással is adakozhat, a közlemény rovatba a „templomtető” megjegyzést írva. Azért, hogy a felújítás mielőbb megvalósulhasson, minden hónap 2. vasárnapján a Szentmisék perselyadományait erre a célra tesszük félre, vagyis már most is!  Adományaikat nagyon köszönjük!
  • Idén nyáron a Szentlélek-templomban tart 3 napos lelkigyakorlatot a horvát származású Mijo Barada, július 19-21. között. A programra történő jelentkezés még nem indult el, erről időben fogjuk tájékoztatni a híveket. Az időpontot azért közöljük előre, hogy a nyári programok tervezésekor figyelembe tudják venni azok, akik szeretnének részt venni a lelkigyakorlaton. Bővebb információ Gebauer Balázstól kérhető. Elérhetőség: balazs@gebauer.hu