Vasárnapi hirdetések 2024.02.18.

Nagyböjt 1. vasárnapja – 2024.02.18.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (febr.19.) 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Nagyböjtben minden pénteken 18:00 órakor Keresztút imádságot tartunk a templomban, szeretettel várunk mindenkit!
  • Jövő vasárnap, február 25-én a 9:30-as Szentmisén az erdőkertesi családos közösség vállal szolgálatot. Liturgikus szolgálatokkal kapcsolatban a sekrestyében lehet érdeklődni. Énekpróba a Szentmise előtt 7:45-től lesz a templomban. Szeretettel várunk mindenkit a Szentmisére és utána agapéra, beszélgetésre!
  • Jövő vasárnap a katolikus iskolák javára lesz gyűjtés.
  • Ferenc pápa nagyböjti üzenete és a ferencesek nagyböjti lelki naptára megtalálható egyházközségünk honlapján is!
  • Hosszú idő elteltével, Isten kegyelméből újra lesz Szentlélek-Szeminárium a Szentlélek-templomban. Nagy szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt, és Lélekben megújulni vágyót. 2024. március 19-től 10 héten át minden kedden este 19-21 óra között lesznek a szemináriumi alkalmak. Minden alkalmat más előadó tart majd, lesz mindig dicsőítés és kiscsoportos beszélgetés is. 
    A szeminárium elköteleződést jelent. Minden alkalmon részt kell venni, vállalni kell a napi 15-20 perc imát a Szentírással, amihez elmélkedést is kapunk. A szemináriumon nem csak a plébánia hívei vehetnek részt, hívhattok ismerőst, barátot is. Nem akadály az sem, ha régebben részt vettél már Élet a Lélekben szemináriumon. Jelentkezni az alábbi linken lehet, illetve szükség esetén Bulik Erikánál (illetve Erdőkertesen a sekrestyében) a papír alapú jelentkezési lapot kitöltve. Jelentkezési határidő: március 10.
    Kérdéseiteket a szentlelekszeminariumveres@gmail.com e-mail címre tudjátok feltenni. 
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezUf-m0CVHFatZl_5ZyRIWfsXVEJzsxPqVT_6f62-Ez8ls7A/viewform?usp=sf_link