Vasárnapi hirdetések 2024.01.21.

Évközi 3. vasárnap – 2024.01.21.

Isten Igéjének vasárnapja

Szeretettel hirdetjük:

  • Vasárnappal megkezdődik az Imahét a Krisztus-hívők egységéért, amely minden évben Szent Pál apostol megtérésének ünnepéhez (jan. 25.) kapcsolódóan kerül megrendezésre világszerte.
  • Az imahét miatt január 22-én hétfőn, reggel 8 órakor lesz a Szentmise Erdőkertesen, este elmarad. Szombaton (jan. 27.) 18:00 órakor az előesti Szentmisét természetesen a szokásos módon megtartjuk.
  • Az Ökumenikus Imahétbe egyházközségünk is bekapcsolódik.
    Erdőkertesen az imaalkalom január 25-én csütörtökön, 18:00 órakor kezdődik az evangélikus templomban, az igehirdető Gergely Ferenc Barnabás református lelkész lesz. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Akik 2024-ben kívánnak egyházi házasságot kötni templomunkban, jelezzék ezt január végéig a Veresegyházi Plébánián. Kérjük, hogy adják tovább ezt azoknak, akikhez a hír közvetlenül nem jut el!
  • Énekes-gitáros dicsőítő szentségimádás lesz a veresegyházi Szentlélek-templomban február 2-án pénteken a Szentmise után, kb. 19:00 órától. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk.
  • A veresegyházi ökumenikus imaalkalmak hétfőtől-péntekig 18:00 órakor kezdődnek:

TFŐ – evangélikus templom – igehirdető: Fukk Lóránt református lelkész

KEDD – baptista imaház – igehirdető: Albert Gábor evangélikus lelkész

SZERDAKistérségi találkozó a Szentlélek templomban, a környékbeli települések lelkipásztoraival és világi vezetőivel – igeh.: Bacsó Benjamin baptista lelkipásztor

CSÜTÖRTÖK – református templom – igehirdető: Rolik Róbert plébános atya

PÉNTEK – Szentlélek-templom – igehirdető: Kelédi Márton baptista lelkipásztor