Vasárnapi hirdetések 2023.12.10.

Advent 2. vasárnapja – 2023.12.10.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn reggel 6:00 órakor roráte Szentmise lesz templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!
    További rorátékVeresegyház: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 6:00 órakor. Őrszentmiklós plébánia: szerda 6:00 órakor; Vácbottyán: péntek 6:00 órakor.
  • December 17-én vasárnap, adventi hangversenynek ad otthont templomunk. A 18:00 órakor kezdődő egyórás programon hallhatjuk az ÉdenKertes együttest, a Lisznyai Szabó Gábor zeneiskola tanárainak és a Gödöllői Szimfonikus Zenekar művészeinek vonósnégyesét és Borbély Richárd színművész adventi műsorát. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
  • A karácsony előtti gyóntatás december 21-én csütörtökön 19:00 órakor lesz Erdőkertesen. Bűnbánati liturgiát követően szentségimádás lesz a templomban dicsőítéssel, közben folyamatos gyóntatás lesz! Bátorítjuk a kedves Testvéreket, használják ki a lehetőséget a szentgyónás elvégzésére! Mindenkit szeretettel várunk!
    További gyóntatások – Veresegyház: dec. 23. 14:00; Őrszentmiklós: dec. 20. 18:00; Vácbottyán: dec. 22. 7:00.
  • Templomunkban minden hónap 3. csütörtökjén este 7 órától zenés dicsőítést tartunk közbenjáró imával. Az ÉdenKertes zenekar végzi a zenei szolgálatot, az Építőkockák Közösség tagjai pedig imádkoznak értünk. A kihelyezett Oltáriszentséget imádva, Neki hálát adva imádkozunk településünkért és a térségért is.
  • Szeretettel hívunk mindenkit december 24-én délután 15:30-kor templomunkba, ahol rövid betlehemes játékot nézhetünk meg és közös énekléssel készülhetünk a szentestére. A körülbelül fél-háromnegyed órás időtartam alatt az angyalok zavartalanul készülődhetnek otthonainkban.
  • Urunk születése alkalmából várjuk a hívek nagylelkű adományait a veresegyházi, őrbottyáni és erdőkertesi máltai otthonokban élő betegek megajándékozására. Főleg gyümölcsöt és édességet, valamint pénzadományt, amiből személyes ajándékot vásárolhatunk. Ha valaki szeretne csatlakozni a máltai otthonok látogatóihoz, vagy az erdőkertesi Gerencsér családot, vagy Tóth Zoltán atyát keresse fel.