Vasárnapi hirdetések 2023.11.26.

Évközi 34. vasárnap – 2023.11.26.

Krisztus, a világmindenség királya

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (nov. 27.) 18:30-kor lesz Szentmise, előtte gyóntatás lesz.
  • Szeretettel hívunk mindenkit egy közös adventi koszorú-készítésre, advent első vasárnapja előtti szombaton (december 2-án), délelőtt 10:00 órakor, a közösségi teremben. Koszorúalapot, gyertyát, gyertyatűt, kötözőt és még némi örökzöld ágat is a plébánia biztosítja. Minden egyebet hozzunk pl. díszítőelemeket, további örökzöldet, ragasztóanyagokat. Illetve aki jobbnak látja, a tavalyi koszorúalapját is hozza magával. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni a koszorúkészítésben, iratkozzon fel a sekrestyében található jelentkezési lapra november 26-ig, azaz most vasárnapig.
  • Egy hét múlva megkezdődik az adventi időszak, Urunk születésnapjára való készület ideje és egyben megkezdődik új egyházi év. A templomi adventi gyertyagyújtások idén is a szombat esti (vasárnap előesti) Szentmisék előtt lesznek.
  • December 3-án vasárnap a 9:30-as Szentmisében a családos közösség vállal szolgálatot. Énekpróba 7:45-től lesz. Közvetlenül a Szentmise után, kb. 10.30-kor Mikulás ünnepséget tartunk templomunkban, ahova szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket, a szülőket, a nagyszülőket és minden érdeklődőt.
  • December 7-én csütörtökön Veresegyházon 19:00 órakor szentségimádás lesz a betegekért.
  • December 8-án pénteken, 19:00 órakor összejövetelt tart a Verbita Baráti Kör a Szent Pio Otthonban.
  • December 9-én szombaton adventi vásárt tart az önkormányzat a Szent István-parkban, ahol az egyházközségünknek is lesz asztala. Itt forró italt, zsíroskenyeret, süteményeket és esetleg házi gyártású kézműves termékeket szeretnénk kínálni, melyek bevételét karitatív célokra ajánljuk fel. Kérjük a testvérek felajánlását az asztal megtöltéséhez, valamint segítséget a kiszolgálásban, amit óránként szeretnénk váltani! Kérjük, hogy jövő vasárnapig, december 3-ig jelentkezzenek!
  • Urunk születése alkalmából várjuk a hívek nagylelkű adományait a veresegyházi, őrbottyáni és erdőkertesi máltai otthonokban élő betegek megajándékozására. Főleg gyümölcsöt és édességet, valamint pénzadományt, amiből személyes ajándékot vásárolhatunk. Ha valaki szeretne csatlakozni a máltai otthonok látogatóihoz, vagy az erdőkertesi Gerencsér családot, vagy Tóth Zoltán atyát keresse fel.
  • Énekes-gitáros dicsőítő szentségimádást tartunk a veresegyházi Szentlélek-templomban december 8-án pénteken 19:00 órától.Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk.