Vasárnapi hirdetések 2023.11.19.

Évközi 33. vasárnap – 2023.11.19.

A szegények világnapja

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (nov. 20.) 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Az életigekör következő összejövetelét november 20-án hétfőn tartja a közösségi teremben, közvetlenül a 18.30-as szentmise után, kb. 20.30-ig. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Nagy szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket egy különleges programra, ami a Váci Egyházmegye 1000 éves évfordulójához kapcsolódóan kerül megrendezésre. Ennek a programnak a keretében november 25-én, szombaton, közvetlenül a 18.00 órai szentmise után, egy hitmélyítő tanítást fogunk levetíteni Marton Zsolt püspök atyától, majd ezután egy tanúságtétel következik. Kb. 1 órás programra lehet számítani, aminek a végén szeretetvendégségre hívjuk a résztvevőket. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Szeretettel hívunk mindenkit egy közös adventi koszorú-készítésre, advent első vasárnapja előtti szombaton (december 2-án), délelőtt 10:00 órakor, a közösségi teremben. Koszorúalapot, gyertyát, gyertyatűt, kötözőt és még némi örökzöld ágat is a plébánia biztosítja. Minden egyebet hozzunk pl. díszítőelemeket, további örökzöldet, ragasztóanyagokat. Illetve aki jobbnak látja, a tavalyi koszorúalapját is hozza magával. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni a koszorúkészítésben, iratkozzon fel a sekrestyében található jelentkezési lapra november 26-ig, azaz jövő vasárnapig.
  • Már most hirdetjük, hogy december 3-án délelőtt kb. 10.30-kor, közvetlenül a családos szentmise után, Mikulás ünnepséget tartunk templomunkban, ahova szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket, a szülőket, a nagyszülőket és minden érdeklődőt.
  • Ma a Karitász javára van a gyűjtés. Adományaikat nagyon köszönjük!