Vasárnapi hirdetések 2023.11.12.

Évközi 32. vasárnap – 2023.11.12.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (nov. 13.) 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Zenés dicsőítésre és közbenjáró imával egybekötött szentségimádásra várjuk a testvéreket minden hónap 3. csütörtök estéjén 7 órára az erdőkertesi templomba. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a következő, november 16-ai alkalomra. Zenével szolgál az ÉdenKertes zenekar, az imaszolgálatot az Építőkockák Közösség vállalta. A kb. kétórás est végén köszönettel fogadunk egy kis harapnivalót, italt, vagy gyümölcsöt az agapéhoz. Kérlek, hozzatok Szentírást.
  • Jövő szombaton, november 18-án Megújulási Imaest lesz templomunkban Gável Henrik atya, Jácinta nővér és az OST (oesté) Közösség tagjainak szolgálatával. A Megújulási Imaest 18:00 órakor Szentmisével kezdődik, utána lesz egy rövid Szentségimádás, majd Imaszolgálat következik, amikor Henrik atya és Jácinta nővér csendben külön is imádkoznak mindazok fölött, akik ezt kérik. A Szentmise után folyamatos gyóntatás lesz! Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
    Kérjük, és előre is nagyon köszönjük mindazok segítségét, akik pogácsával, süteménnyel, vagy üdítővel hozzá tudnának járulni ahhoz, hogy az alkalom után a szolgálattevőket megvendégelhessük!
  • Nagy szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket egy különleges programra, ami a Váci Egyházmegye 1000 éves évfordulójához kapcsolódóan kerül megrendezésre. Ennek a programnak a keretében november 25-én, szombaton, közvetlenül a 18.00 órai szentmise után, egy hitmélyítő tanítást fogunk levetíteni Marton Zsolt püspök atyától, majd ezután egy tanúságtétel következik. Kb. 1 órás programra lehet számítani, aminek a végén szeretetvendégségre hívjuk a résztvevőket. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Jövő vasárnap lesz a Szegények Világnapja (Szent Erzsébet napjához kapcsolódóan), a Karitász javára lesz gyűjtés.