Vasárnapi hirdetések 2023.10.15

Évközi 28. vasárnap – 2023.10.15.

Szeretettel hirdetjük:

  • A hét folyamán a szokásos időpontokban lesznek Szentmisék.
    (hétfő 18:30, szombat este 18:00, vasárnap 9:30)
  • Az Életigekör következő összejövetelét október 16-án hétfőn tartja a közösségi teremben, közvetlenül a 18:30-as Szentmise után. kb. 20:30-ig. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Szeretettel várjuk a gyerekeket és fiatalokat az Oratóriumban csütörtök és péntek délután!
  • Zenés dicsőítést tartunk közbenjáró imával minden hónap 3. csütörtök estéjén 19:00 órakor templomunkban (Erdőkertes, Katolikus Templom), ezen a héten október 19-én. Az ÉdenKertes zenekar szolgálatával igyekszünk együtt zengeni dicsőítő, Szentlélek hívó és hálaadó dalokat az Úrnak, közben pedig az Építőkockák Közösség tagjai imádkoznak értünk. Kihelyezzük az Oltáriszentséget is, hogy az ő jelenlétében imádhassunk és tehessük le kéréseinket, mindennapi terhünket, adhassunk hálát. Imádkozunk településünkért és a térségért is. Az est végén agapé közben beszéljük meg, kit hogyan érintett meg a Szentlélek aznap. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Az új Elsőáldozásra Felkészítő Csoportba jelentkezettgyermekek szülei számáraa szülői értekezlet október 20-án, pénteken 19:00 órakor lesz a veresegyházi Szentlélek-templom emeleti nagytermében. A részvételkötelező minden szülőnek, aki szeretné, hogy a gyermeke járjon a felkészítőre!
  • Gável Henrik, Jácinta nővér és az OST Közösség tagjai megújulási imaestet tartanak a Szentlélek-templomban október 21-én, szombaton a 18:00 órakor kezdődő Szentmisében A Szentmise után folyamatos gyóntatás lesz. Mindenkit szeretettel várnak!
  • November 4-én szombaton zarándoklatra hívjuk a kedves testvéreket, a nemrégiben Kis Bazilika rangot kapott bodajki Kegytemplomba. Az utazás különjáratú autóbusszal lesz. Az útiköltség és a tárlatvezetés együttes összege 6000 Ft lesz. Kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében!
  • Jövő vasárnap lesz a Missziók Vasárnapja, gyűjtés lesz a missziók javára.