Vasárnapi hirdetések 2023.06.11.

Úrnapja – 2023.06.11.

Krisztus Szent Teste és Vére

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (június 12.) 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • Csütörtök délután 16:00 órától várjuk a gyerekeket az Oratóriumban!
  • Pénteken (június 16.) Jézus Szent Szívének főünnepén van templomunk búcsúja, az ünnepi Szentmise 18:00 órakor kezdődik. Utána agapé is lesz, amelyhez minden segítséget, felajánlást szívesen fogadunk! Segítségüket előre is köszönjük, és szeretettel várunk Mindenkit közös ünneplésre, hálaadásra, együttlétre!
  • Szombaton (június 17.)délelőtt 10:00 órakor Marton Zsolt váci megyéspüspök pappá szenteli Szabó Gábor diakónus atyát a váci Barátok templomában (Szent Kereszt ferences templom, Géza király tér). Szeretettel hívunk mindenkit a papszentelésre!
  • Vasárnap (június 18.)a 9:30-as Szentmisén az erdőkertesi családos közösség vállal szolgálatot. Énekpróba a Szentmise előtt 7:45-tól lesz a templomban. Szeretettel várunk Mindenkit a Szentmisére és utána beszélgetésre, agapéra!
  • Gábor atya újmiséit templomainkban a következő időpontokban tartja:
    Őrszentmiklóson június 21-én szerdán 18:30-kor,
    Veresegyházon június 25-én vasárnap 9:30-kor,
    Erdőkertesen június 26-án hétfőn 18:30-kor és utána agapét is tartunk!
    Vácbottyánban június 29-én csütörtökön 18:00 órakor, ez Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe, a vácbottyáni templom búcsúja.
    Szeretettel várjuk a Kedves Testvéreket az újmisékre!
  • Pünkösd ünnepétől a Római Misekönyv új kiadását használjuk. Egy esetben módosult a hívek szövege is! Ez a változás a Szentmise elején a bűnbánati részben van: „Kérem ezért a boldogságos, mindenkor Szűz Máriát, …”. Kérjük a Kedves Testvéreket, hogy figyeljünk oda erre, és amíg megszokottá nem válik, inkább olvassuk a szöveget!