Vasárnapi hirdetések 2023.02.19.

Évközi 7. vasárnap – 2023.02.19.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfő (febr. 20.) este 18:30-kor lesz Szentmise.
  • A héten Hamvazószerdával (febr. 22.) megkezdődik a Nagyböjt. Ezen a napon 18:00 órakor lesz Szentmise Erdőkertesen. Ne feledkezzünk el arról, hogy ez szigorú böjti nap!
  • Csütörtökön és pénteken 16:00 órától várjuk a gyerekeket az Oratóriumban!
  • Nagyböjt péntekjein, így már most pénteken (febr. 24.) is 18:00 órakor Keresztút imádság lesz a templomban, szeretettel várunk Mindenkit!
  • Ha van a Kedves Testvérek családjában, ismerősi körében olyan idős vagy súlyos beteg, akit állapota miatt nem tudtak elhozni a templomba a Betegek Világnapján, de szeretné felvenni a betegek szentségét, kérjük, hogy jelezzék a sekrestyében névvel, címmel és elérhetőséggel! Ők majd március első péntekjén (márc. 3.) otthonaikban részesülhetnek a betegek szentségében.
  • Szeretnénk szélesíteni azoknak a körét, akik Zoli atyát segítik a liturgiára, Szentmisére való eljutásban. Eddig mindössze egy-két család vett részt ebben a szolgálatban. Kérjük mindazokat, akik vállalni tudják, hogy autóval elhozzák és haza is viszik Zoli atyát, iratkozzanak fel a sekrestyében lévő táblázatba, a megadott időpontokra! Segítségüket, előre is köszönjük!
  • Házaspároknak szervez lelkigyakorlatot a Chemin Neuf Közösség, ahová minden párt hívnak, ha van, akkor gyermekeikkel együtt. Az egyhetes program július 2-8. között lesz, Bodrogolasziban, egy csodálatos helyen. A párokra előadás, sok páros idő és rengeteg közös élmény vár, a gyermekekre korosztályok szerint várnak változatos programok. Már csak kevés szabad hely maradt!!! Bővebb információ a hirdetőn és honlapon!
  • Biztatjuk a Kedves Testvéreket, hogy csatlakozzanak a törökországi és szíriai földrengés áldozatait mentő és segítő összefogáshoz! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 1350-es adományvonalának hívásával 250 forinttal, a Katolikus Karitász 1356-os számán pedig hívásonként 500 forinttal segíthetnek, emellett átutalással ésonline adományozással is eljuttathatják támogatásukat ezen szervezetek honlapjain! (maltai.hu karitasz.hu)