Vasárnapi hirdetések 2023.02.05.

Évközi 5. vasárnap – 2023.02.05.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfő este 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Február 11-én lesz a Betegek Világnapja, a szombat esti Szentmisében ünnepélyes formában szolgáltatjuk ki a betegek kenetét, idős vagy beteg testvéreink számára. Várjuk mindazok jelentkezését, akik már betöltötték 60. életévüket, vagy akik súlyos betegségben szenvednek. Kérjük a kedves testvéreket, hogy szentgyónással készüljenek a szentségfelvételre, amelyre február 6-án, hétfőn 18:00 órától lesz lehetőség.
  • Ha van a családjukban, ismerősi körükben olyan idős vagy súlyos beteg, akit nem tudnak elhozni a templomba, kérjük, jelezzék a sekrestyében névvel, címmel és elérhetőséggel! Ők majd március első péntekjén otthonaikban vehetik fel a betegek szentségét.
  • Csütörtökön és pénteken délután 4 órától várjuk a gyerekeket az Oratóriumban!
  • Szeretettel hirdetjük, hogy a Házasság Hetének elején, február 11-én, szombaton zarándoklatot szervezünk házaspárok részére, Robi atya vezetésével. A zarándoklat 9:30-kor kezdődne, majd a kb. 2 órás zarándokút könnyű terepen vezetne Szadáról Máriabesnyőre. Ezután közös ebéd következne, és a végén egy kis beszélgetéssel zárulna a program, kb. 15:00 óráig. Jelentkezni február 5-ig lehet a sekrestyében. Minden házaspárt szeretettel várunk!
  • Házaspároknak szervez lelkigyakorlatot a Chemin Neuf Közösség, ahová minden párt hívnak, ha van, akkor gyermekeikkel együtt. Az egyhetes program július 2-8. között lesz, Bodrogolasziban, egy csodálatos helyen. A párokra előadás, sok páros idő és rengeteg közös élmény vár, a gyermekekre korosztályok szerint várnak változatos programok. Érdemes mielőbb jelentkezni, mert már csak kevés szabad férőhely maradt!!! Bővebb információ a templom hirdetőtábláján, illetve interneten. A keresőbe azt írják “Kána hét 2023”.
  • Már most hirdetjük, hogy február 19-én, azaz két hét múlva a vasárnapi családos Szentmise keretében papi áldásban részesülnek azoka jubiláló házasok, akik 2023-ban ünneplik házasságuk kerek évfordulóját, azaz az 5. 10. 15. 20. 25. 30. 35. 40. 45. 50., 55., 60. házassági évfordulót. Szeretettel várjuk a jubiláló házaspárokat a Szentmisére, és a Szentmisét követő agapéra!