Vasárnapi hirdetések 2023.01.29.

Évközi 4. vasárnap – 2023.01.29.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfő este 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Csütörtökön és pénteken délután 4 órától várjuk a gyerekeket az Oratóriumban!
  • Házaspároknak szervez lelkigyakorlatot a Chemin Neuf (sömen nöf) Közösség, ahová minden párt hívnak, ha van, akkor gyermekeikkel együtt. Az egy hetes program július 2-8. között lesz, Bodrogolasziban, egy csodálatos helyen. A párokra előadás, sok páros idő és rengeteg közös élmény vár, a gyermekekre korosztályok szerint várnak változatos programok. A jelentkezés határideje február vége, vagy a szabad férőhelyek erejéig. Bővebb információ a templom hirdetőtábláján, illetve interneten. A keresőbe azt írják “Kána hét 2023”.
  • Kérjük, hogy akik 2023-ban kívánnak egyházi házasságot kötni templomunkban, jelezzék ezt január végéig a Veresegyházi Plébánián.
  • Szeretettel hirdetjük, hogy a házasság hetének elején, február 11-én, szombaton zarándoklatot szervezünk házaspárok részére, Robi atya vezetésével. A zarándoklat 9:30-kor kezdődne, majd a kb. 2 órás zarándokút könnyű terepen vezetne Szadáról Máriabesnyőre. Ezután közös ebéd következne, és a végén egy kis beszélgetéssel zárulna a program, kb. 15:00 óráig. Jelentkezni február 5-ig, azaz jövő vasárnapig lehet a sekrestyében. Minden házaspárt szeretettel várunk!
  • Február 11-én van a Betegek Világnapja. A szombat esti Szentmisében (18:00) lesz a betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása. Szóljunk azoknak is, akikhez ez a hirdetés közvetlenül nem jut el! A szentségfelvételhez kapcsolódóan szentgyónási lehetőséget biztosítunk a megelőző két hétfői napon (január 30. és február 6.) a 18:30-as Szentmisék előtt.