Vasárnapi hirdetések 2022.12.04.

Advent 2. vasárnapja – 2022.12.04.

Szeretettel hirdetjük:

  • December 4-én délelőtt 9:30-kor NEM LESZ SZENTMISE templomunkban, igeliturgiát tartunk. A felolvasással, könyörgésekkel kapcsolatban Szőnyi Jánost, a zenei szolgálattal kapcsolatban Uracs Miklóst lehet keresni. Énekpróba 7:45-től lesz a templomban. Közvetlenül az igeliturgia után Mikulás ünnepség lesz, ahova szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket, a szülőket, a nagyszülőket és minden érdeklődőt!
  • December 4-én VASÁRNAPI SZENTMISÉN RÉSZT VENNI a veresegyházi Szentlélek-templomban 8:00-kor, 9:30-kor és 18:00-kor, vagy a vácbottyáni Szent Péter és Pál templomban 11:00-kor lehet!
  • Adventi időben Erdőkertesen hétfőnként reggel 6:00 órakor tartunk rorate Szentmisét. Teljes adventi miserend: https://erdokertes.vaciegyhazmegye.hu/veresegyhazi-miserend/
  • Szeretettel hívunk minden középiskolás-egyetemista korú fiút és lányt, a nekik tartott alkalmakra. Az alkalmak hétfőnként 18:00 órakor kezdődnek.
  • December 5-én hétfőn, Szent Miklós püspök ünnepének előestéjén 18:30-kor tartja templombúcsúját az Őrbottyáni Egyházközség. Az ünnepi Szentmise a református templomban (2162 Őrbottyán, Ady Endre utca 5.) lesz, amelyet Dr. Varga Lajos segédpüspök úr mutat majd be. Utána a református parókián agapéval folytatódik az ünneplés. Szeretettel várják az erdőkertesieket is!
  • Csütörtökön és pénteken 16:00 órától várjuk szeretettel a gyerekeket, fiatalokat a Don Bosco Oratóriumban!
  • Már most, szeretettel hívunk mindenkit december 24-én délután 16:00 órakor a templomunkba, ahol rövid betlehemes játékot nézhetünk meg és közös énekléssel készülhetünk a szentestére. A körülbelül fél-háromnegyed órás időtartam alatt az angyalok zavartalanul készülődhetnek otthonainkban.
  • Hirdetjük a Kedves Testvéreknek, hogy a karácsony előtti gyóntatások időpontjait, valamint az adventi és már a karácsonyi miserendet is megtalálhatják a decemberi Forrás újságban a templom bejáratánál és az egyházközségi honlapon is!