Vasárnapi hirdetések 2022.10.09.

Évközi 28. vasárnap – 2022.10.09.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • Szeretettel hívunk minden középiskolás-egyetemista korú fiút és lányt, a nekik tartott alkalmakra. A foglalkozás tervezett ideje hétfő 17:30-20:30, de ez az órarendek függvényében még változhat.
  • A Szőlőfürt Református Óvodában hétfőn 15:30-kor, a Ki akarok nyílni Óvodában pedig szerdán 15:00 órakor kezdődik a hittan foglalkozás.
  • Az Oratórium az 1-2-3. évfolyamnak csütörtök délután 16:00 órakor, a 4-5-6. évfolyamnak pénteken 16:00 órakor, a legnagyobbaknak, a 7-10. évfolyamnakpedig péntek 17:00 órakor kezdődik. Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat!
  • Szeretettel hirdetjük, hogy a vasárnap 9:30-as szentmise ideje alatt a templom melletti plébániaépületben a gyerekek számára létrehoztunk egy gyereksarkot, ahol a kicsi és nagyobb gyerekek játszhatnak, a szülők számára pedig kihangosítva hallható a mise. Szeretettel látjuk itt a kisgyerekes családokat.
  • Megkezdődött a NÉPSZÁMLÁLÁS Magyarországon. Ez nagyon fontos esemény a magyar katolikusok számára is. A püspöki konferencia arra buzdít mindenkit, hogy a népszámlálás alkalmával bátran vallja meg hitét és a Katolikus Egyházhoz való tartozását. A népszámlálás első szakasza október 16-ig tart, amikor online lehet kitölteni a kérdőívet. Mivel a kérdőívet az egy háztartásban élőkre vonatkozóan kell kitölteni, így a fiatalabbak tudnak segíteni az idősebbeknek a kitöltésben!
    Azok, akik egyedül élnek, nem jártasak az internet-használatban, vagy nincs internetük és segítségük az otthoni kitöltéshez, kérjük, hogy jelentkezzenek október 9-ig a sekrestyében, mert nekik igyekszünk majd segítséget nyújtani! Amennyiben lesz rá igény, számukra október 16-án vasárnap, a 9:30-as Szentmise után itt a templomnál is lesz lehetőség a kérdőív kitöltésére. Az értesítő levelet, amely a kitöltéshez szükséges kódot tartalmazza, feltétlenül hozzák magukkal, mert ez a népszámlálási kérdőív kitöltéséhez nélkülözhetetlen!