Vasárnapi hirdetések 2022.09.25.

Évközi 26. vasárnap – 2022.09.25.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • Szeretettel hívunk minden középiskolás-egyetemista korú fiút és lányt, a nekik tartott alkalmakra. Ezeken az alkalmakon a játéké a főszerep, hogy azon keresztül megismerhessék egymás. Szeretnénk, ha egy olyan erős közösség alakulna ki, melyre az élet viharaiban bázisként tekinthetnek az ifik, mely közösség kísérheti Őket a sulis éveiken, és remélhetőleg utána is. A foglalkozás tervezett ideje hétfő 17:30-20:30, de ez az órarendek függvényében még változhat.
  • Idén már három korcsoportban tartjuk az Oratóriumot: 1-2-3. évfolyamnak csütörtök délután 16:00 órakor, a 4-5-6. évfolyamnak pénteken 16:00 órakor, a legnagyobbaknak, a 7-10. évfolyamnakpedig péntek 17:00 órakor! Az Oratórium Don Bosco lelkiségét követve az imádság, a katekézis, a jókedv és a játék helye, vidám együttlét barátokkal, Jézussal! Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat!
  • Az óvodai katolikus hittan foglalkozások októberben kezdődnek. A foglalkozásokra még lehet jelentkezni az óvodákban.
  • Szeretettel hirdetjük, hogy a vasárnap 9:30-as szentmise ideje alatt a templom melletti plébániaépületben a gyerekek számára létrehoztunk egy gyereksarkot, ahol a kicsi és nagyobb gyerekek játszhatnak, a szülők számára pedig kihangosítva hallható a mise. Szeretettel látjuk itt a kisgyerekes családokat.
  • Október 1. és november 28. között NÉPSZÁMLÁLÁS zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok számára is. A püspöki konferencia arra buzdít mindenkit, hogy a népszámlálás alkalmával bátran vallja meg hitét, Krisztushoz és a Katolikus Egyházhoz való tartozását.
  • Varga János verbita atya Szentmisét és gyógyító alkalmat tart Erdőkertesen október 1-jén szombaton 18:00 órától, Veresegyházon pedig október 6-án 18:30-tól.
  • A verbita missziósok szeretettel hívnak mindenkit a Világmisszió Országos Ünnepére, amely 2022. október 8-án szombaton 9:00-16:00 óra között kerül megrendezésre a budapesti Názáret Missziósház udvarán. Részletek a kitett plakáton olvashatóak.