Vasárnapi hirdetések 2022.09.11.

Évközi 24. vasárnap

2022.09.11.

Szeretettel hirdetjük:

  • Vác-Hétkápolna kegytemploma ezen a hétvégén (szept. 10-11.) tartja Mária napi búcsúját, amelyre szeretettel hívják és várják az erdőkertesi híveket is! A búcsú részletes programja honlapunkon olvasható!
  • Hétfőn 18:30-kor lesz Szentmise templomunkban.
  • Szeretettel hívunk minden középiskolás-egyetemista korú fiút és lányt, a nekik tartott alkalmakra. Ezeken az alkalmakon a játéké a főszerep, hogy azon keresztül megismerhessék egymás. Szeretnénk, ha egy olyan erős közösség alakulna ki, melyre az élet viharaiban bázisként tekinthetnek az ifik, mely közösség kísérheti Őket a sulis éveiken, és remélhetőleg utána is. A foglalkozás tervezett ideje hétfő 17:30-20:30, de ez az órarendek függvényében még változhat.
  • Idén már három korcsoportban tartjuk az Oratóriumot: 1-2-3. évfolyamnak csütörtök délután 16:00 órakor, a 4-5-6. évfolyamnak pénteken 16:00 órakor, a legnagyobbaknak, a 7-10. évfolyamnakpedig péntek 17:00 órakor! Az Oratórium Don Bosco lelkiségét követve az imádság, a katekézis, a jókedv és a játék helye, vidám együttlét barátokkal, Jézussal! Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat!
  • Az óvodai katolikus hittan foglalkozások októberben kezdődnek. A foglalkozásokra jelentkezni az óvodákban lehet.
  • Jövő hét szombaton (szept. 17.), az esti Szentmise után 19:00 órától gitáros dicsőítő imaestre hívunk mindenkit a templomba!
  • Jövő vasárnap (szept. 18.) Tanévnyitó Egyházközségi Napot tartunk, amely 9:30-kor „Veni Sancte” Szentmisével kezdődik a templomban, utána kint, a templom előtt színes programokkal várjuk a közösségeket és a családokat, lesznek finom ételek, táncház… Szeretettel várunk mindenkit!
  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni, hitbéli kérdésekről kötetlenül beszélgetni. Ezzel kapcsolatban jelentkezni lehet Robi atyánál szeptember 18-ig. Kérjük, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés! További részletek megtalálhatók a veresegyházi egyházközség honlapján.