Vasárnapi hirdetések 2022.08.21.

Évközi 21. vasárnap

2022.08. 21.

Szeretettel hirdetjük:

  • Augusztus 20-án szombaton ESTE NEM LESZ Szentmise, így vasárnapi Szentmise csak augusztus 21-én reggel 8:00 órakor lesz!
  • Hétfőn (aug. 22.) 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Jövő vasárnap (aug. 28.) reggel 8:00 órakor családos Szentmise lesz, majd utána szeretetvendégség. Szeretettel várunk Mindenkit! A liturgikus szolgálatokkal kapcsolatban (ministrálás, felolvasás, könyörgések) a sekrestyében lehet érdeklődni. Azok számára, akik szívesen részt vennének a zenei szolgálatban énekhanggal és/vagy hangszerrel, a próba szerdán (aug. 24.) 17:30 órakor lesz!
  • Hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy szeptembertől megváltozik a vasárnapi szentmisék időpontja Erdőkertesen. Szeptember első vasárnapjától (szept. 4.) reggel 8:00 óra helyett DÉLELŐTT 9:30 órakor fog kezdődni a vasárnapi Szentmise templomunkban! Kérjük, hogy adják tovább ezt az információt, főleg azoknak, akikről tudják, hogy vasárnaponként szoktak Szentmisére járni! (A hétfői és szombat esti Szentmisék időpontja nem változik!)
  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni, hitbéli kérdésekről kötetlenül beszélgetni. Ezzel kapcsolatban jelentkezni lehet Robi atyánál szeptember 18-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés! További részletek megtalálhatók a veresegyházi egyházközség honlapján.