Vasárnapi hirdetések 2022.06.19.

Úrnapja – 2022.06.19.

Krisztus szent teste és vére

Szeretettel hirdetjük:

  • Váci Egyházmegye Családtalálkozója július 2-án Veresegyházon kerül megrendezésre. Az előzetes regisztráció június 19-én zárul. A Családtalálkozó honlapján – www.csaladtalalkozo.hu – lehet regisztrálni az eseményre, valamint megtalálható a rendezvény részletes programja is!
  • Hétfőn (jún.20.) 18:30-kor lesz Szentmise.
  • Kedden, június 21-én 18:00 órakor szeretettel hívunk mindenkit Lányi Béla verbita testvér vetítéssel egybekötött élménybeszámolójára, a fülöp-szigeteki misszióról. Az előadás Veresegyházon lesz!
  • Csütörtök délután 4 órakor szeretettel várjuk az alsósokat az Oratóriumban!
  • Pénteken, június 24-én Jézus Szent Szíve főünnepén van a Templomunk búcsúnapja, egyúttal hálát adunk a tanév folyamán az egyházközségben és az iskolákban kapott kegyelmekért is! . Az ünnepi Szentmise 18:00 órakor kezdődik, amelyet Tóth Zoltán verbita atya fog bemutatni. A Szentmise után agapé is lesz, amelyhez minden segítséget és felajánlást szívesen fogadunk! Segítségüket előre is nagyon köszönjük, és szeretettel várunk minden közösséget együtt-ünneplésre, hálaadásra!
  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia életvédő napot szervez. Ezen a napon, egyazon időben az ország összes egyházmegyéjében vetítik le a Váratlan élet c. amerikai játékfilmet. A történet középpontjában az életvédelem áll, kendőzetlen valósággal mutatja be az abortuszt és annak következményeit, de Isten irgalmát is erősen sugallja. A vetítés időpontja egyházmegyénkben: 2022. június 24., péntek 18.00; Vác, Apor Vilmos Katolikus Főiskola (2600 Vác, Schuszter Konstantin tér 1-5., II. János Pál pápa terem) A belépés ingyenes! A filmet magyar szinkronnal vetítik. A vetítést követően rövid kerekasztal-beszélgetés lesz.
  • Jövő vasárnap, június 26-án, a vasárnap reggel 8:00-as szentmisén az erdőkertesi családos közösség vállal szolgálatot. Biztatunk ugyanakkor mindenkit, jelentkezzen bátran felolvasónak, írjon személyes könyörgést, kapcsolódjon be ministránsként az oltár körüli, illetve énekhanggal vagy hangszerrel a zenei szolgálatba. Énekpróba június 23-án csütörtökön 17:30-tól lesz a közösségi teremben. A könyörgésekkel kapcsolatban Szőnyi Jánost, a zenei szolgálattal kapcsolatban Uracs Miklóst lehet keresni a sekrestyén keresztül. Az alkalom után mindenkit várunk szeretettel egy szeretetvendégségre, beszélgetésre a közösségi teremben.