Vasárnapi hirdetések 2022.06.05.

Pünkösd – 2022.06.05.

Szeretettel hirdetjük:

  • Pünkösd ünnepével véget ér a húsvéti idő és visszatér az évközi idő. Hétfőn (jún.6.) a Boldogságos Szűz Máriát, mint az Egyház Anyját ünnepeljük, a Szentmise reggel 8:00 órakor lesz!
  • Szeretettel várjuk az alsósokat csütörtök délután 4 órakor az Oratóriumban!
  • Június 19-én lesz Úrnapja (Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepe), a Szentmise reggel 8:00 órakor kezdődik, utána lesz a körmenet a templomkertben. Négy család készíti az úrnapi oltárokat, de kérjük a kedves Testvérek segítségét is: virágadományokat, pénzadományokat és az oltárok cipeléséhez, össze- és szétszereléséhez erős embereket várunk. Aki bármiben tudna segíteni, kérjük, jelezze június 12-ig (jövő vasárnap) a sekrestyében vagy az oltárkészítő családoknál! Köszönjük!
  • Június 24-én pénteken Jézus Szent Szíve főünnepén van a Templombúcsúnk. Az ünnepi Szentmise 18:00 órakor kezdődik, amelyet Tóth Zoltán verbita atya fog bemutatni. A Szentmise után természetesen agapé is lesz, amelyhez minden segítséget, felajánlást szívesen fogadunk! Segítségüket köszönjük, és szeretettel várunk Mindenkit közös ünneplésre, hálaadásra!
  • Váci Egyházmegye Családtalálkozója 2022. július 2-án Veresegyházon kerül megrendezésre. Ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe a Családtalálkozó honlapját – www.csaladtalalkozo.hu – ahol sok információt találhatnak a rendezvénnyel kapcsolatban, és lehet regisztrálni az eseményre!