Vasárnapi hirdetések 2022.02.13.

Évközi 6. vasárnap – 2022.02.13.

Szeretettel hirdetjük:

  • A Betegek Világnapjához kapcsolódóan február 14-én, hétfőn 18:30-kor kezdődő Szentmise keretében lesz a betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása templomunkban. Azok jelentkezhetnek a sekrestyében, akik betöltötték 65. életévüket, vagy valamely súlyos betegség keresztjét hordozzák.A szentség felvétele a szentgyónás kötelezettségével jár. Aki tud olyan testvérünkről, aki szívesen felvenné a szentséget, de nem tud a templomba eljönni, kérjük, adja meg a címét a sekrestyében!
  • Szeretettel várjuk a gyerekeket az Oratóriumba! Az alsósokat csütörtök délután 16:00 órakor, a felsősöket pedig péntek délután 17:00 órakor! Maszkot mindenki hozzon magával!
  • Február 20-án, a vasárnap reggel 8:00-as Szentmisén az erdőkertesi családos közösség vállal szolgálatot. Biztatunk ugyanakkor mindenkit, jelentkezzen bátran felolvasónak, írjon személyes könyörgést, kapcsolódjon be ministránsként az oltár körüli, illetve énekhanggal vagy hangszerrel a zenei szolgálatba. Énekpróba február 19-én szombaton 17:30-tól lesz a közösségi teremben. A könyörgésekkel kapcsolatban Szőnyi Jánost, a zenei szolgálattal kapcsolatban Uracs Miklóst lehet keresni a sekrestyén keresztül. Az alkalom után mindenkit várunk szeretettel egy szeretetvendégségre, beszélgetésre a közösségi teremben.
  • Köszönjük, hogy betartják az egyházi és állami járványügyi rendelkezéseket! Kérjük, hogy aki beteg (köhög, tüsszög, náthás, lázas), ne menjen közösségbe, templomba! Vigyázzunk egymásra és önmagunkra is!