Vasárnapi hirdetések 2022.02.06.

Évközi 5. vasárnap – 2022.02.06.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn (február 7.) reggel 8:00 órakor lesz Szentmise, az esti bibliaóra pedig elmarad.
  • Ajánljuk a családok figyelmébe a gyermekeknek szóló „Élő kenyér” című misekalauzt. A havonta megjelenő kiadvány teljes terjedelmében színes, 64 oldalas. Tartalmazza a vasárnapi és ünnepnapi szentmise szövegeit, szentek életét, játékos feladatokat. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott. Kérjük, akik szeretnék megrendelni a misekalauzt, jelezzék azt a sekrestyében február 7-ig. A rendelést a veresegyházi plébánia fogja intézni. Az előfizetési díj 10 hónapra (márciustól decemberig) 4500Ft, vagy 6500 Ft attól függően, hogy hány példányt rendelünk.
  • Szeretettel várjuk a gyerekeket az Oratóriumba! Az alsósokat csütörtök délután 4 órakor, a felsősöket pedig péntek délután 5 órakor! Maszkot mindenki hozzon magával!
  • Február 12-én, szombaton délelőtt 9-től, délután 5 óráig, ifjúsági találkozó lesz a veresegyházi Szentlélek templomban a Galgamenti Ifjúsági Régió szervezésében. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő fiatalokat 12 éves kortól felfelé.
  • Február 12-én, szombaton 19:00 órai kezdettel, hangverseny lesz a veresegyházi Szentlélek templomban. Közreműködik Kristófy László orgonaművész.
  • A Betegek Világnapjához kapcsolódóan február 14-én, hétfőn 18:30-kor kezdődő Szentmise keretében lesz a betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása templomunkban. Azok jelentkezhetnek a sekrestyében, akik betöltötték 65. életévüket, vagy valamely súlyos betegség keresztjét hordozzák. A szentség felvétele a szentgyónás kötelezettségével jár. Aki tud olyan testvérünkről, aki szívesen felvenné a szentséget, de nem tud a templomba eljönni, kérjük, adja meg a címét a sekrestyében!
  • Aki az ingyenes SZERETET újság postaköltségéhez anyagilag hozzá tud járulni, kérjük a pénzbeli támogatását a sekrestyében adja le továbbításra. Részletek a hirdetőn. Köszönjük!
  • Köszönjük, hogy betartják az egyházi és állami járványügyi rendelkezéseket! Kérjük, hogy aki beteg (köhög, tüsszög, náthás, lázas), ne menjen közösségbe, templomba! Vigyázzunk egymásra és önmagunkra is!