Vasárnapi hirdetések 2021.12.05.

Advent 2. vasárnapja

2021.12.05.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfő reggel 6:00 órakor lesz Szentmise templomunkban. A Bibliaóra 19:00 órakor kezdődik a közösségi teremben. Veresegyházon a Szentlélek templomban keddtől-szombatig vannak hajnali Szentmisék.
  • Szeretettel várjuk a gyerekeket az Oratóriumba! Az alsósokat csütörtökön délután 4 és 5 óra között, a felsősöket pedig pénteken 5 és 6 óra között! Maszkot mindenki hozzon magával!
  • December 11-én, szombaton 19:00 órakor a veresegyházi Szentlélek templomban Túri Péter orgonakoncertje lesz. December 12-én, du. 16:00 órakor a veresegyházi Cantemus kórus adventi hangversenyt ad a Szentlélek templomban. December 18-án, szombaton 19:00 órai kezdettel a budapesti Bach Kórus adventi hangversenyt ad a Szentlélek templomban. Műsoron: Johann Sebastian Bach: Magnificat és a Karácsonyi Oratórium I. tétele. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket!
  • December 20-án, hétfőn 18:00 órától lesz gyóntatás Erdőkertesen. Adventi felkészülésünk karácsony ünnepére nem nélkülözheti a bűnbánattartást, ezért buzdítjuk a testvéreket a szentgyónás elvégzésére. A gyóntatás előreláthatólag 20:00 óráig tart, de természetesen igény szerint, akár tovább is.
  • A Ferencesek Adventi Készületi Naptára elérhető egyházközségünk honlapjáról.
  • Köszönjük, hogy betartják az érvényben lévő egyházmegyei és állami járványügyi rendelkezéseket! Kérjük, hogy akik betegek (köhögés, tüsszögés, orrfolyás, láz), ne jöjjenek közösségbe, templomba! Vigyázzunk önmagunkra és egymásra is!