Vasárnapi hirdetések 2021.06.06.

Krisztus Szent Teste és Vére – Úrnapja

2021.06.06.

Szeretettel hirdetjük:

  • Hétfőn a 18:30-as Szentmise után kezdődik a felnőtt hittan soron következő alkalma, Robi atya szeretettel vár mindenkit!
  • Pénteken, június 11-én lesz Jézus Szentséges Szívének főünnepe, templomunk felszentelésének 80. évfordulója. A 18:00 órai ünnepi Szentmisét, amelyben hálát adunk a tanévben kapott kegyelmekért is, Rolik Róbert plébános atya mutatja be. Szeretettel várunk mindenkit a Szentmisére és az azt követő templomkerti kötetlen együttlétre. (Agapét most nem tartunk.)
  • Jövő héten szombaton (június 12-én) autóbuszos zarándoklatot szervezünk Mátraverebély Szentkútra. Jelentkezni a sekrestyében lehet hétfő estig. Indulás reggel 8 órakor lesz a veresegyházi Szentlélek templom elől.
  • Szombaton, június 12-én az esti Szentmise után 19:00 órakor munkatársi megbeszélés lesz a közösségi teremben.
  • Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepén, június 29-én kedden lesz Molnár Zsolt atya pappá szentelésének 25. évfordulója, vagyis ezüstmiséje. Az ünnepi szabadtéri Szentmise 17:00 órakor lesz a kosdi templomkertben. Hogy a helyi szervezők munkáját segítsük, kérjük a Kedves Testvéreket, hogy részvételi szándékukat jelezzék Jácinta nővérnél (30/458-5659) június 12-ig, az ajándékhoz hozzájárulni szintén nála lehet. Köszönjük!
  • Jövő vasárnap, június 13-án 8:00 órakor családos Szentmise lesz.
  • Esedékes az Új Ember katolikus hetilap következő negyedévi előfizetése. Ha szeretne valaki csatlakozni az előfizetéshez, most megteheti. Ha az eddigi előfizetők közül szeretné valaki az újságját lemondani, kérjük, hogy ezt ő is most tegye meg. 10 db, vagy annál több lapszám esetén jár a csoportos kedvezmény, ha ez nem lesz meg, le kell mondanunk a rendelést. Kérjük, hogy a régi és leendő előfizetők június 20-ig jelezzék szándékukat Lugosi Gyulánál, vagy a sekrestyében.