Vasárnapi hirdetések 2020.07.19.

Évközi 16. vasárnap – 2020.07.19.

  • A Szent Pio Idősek Klubja szociális vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező munkatársat keres teljes állásba. Érdeklődni lehet minden nap munkaidőben az intézményben személyesen, vagy telefonon, vagy emailben a hirdetésben olvasható elérhetőségeken. (tel: 0630 482 07 72; email: szentpio.veresegyhaz@gmail.com)
  • A veresegyházi hittantábor szórólapja megtalálható a sekrestyében. Az általános iskolás táborba óvodástól 8. osztályos korig várják a jelentkezőket, nagyobbakat segítőnek. Az ifi táborba pedig 15 és 25 éves kor közötti fiatalokat várnak. A tábor díját július 23-án és 30-án 17:30 és 19:00 óra között lehet befizetni a Fületlen Bögre kávézóban. Szívesen fogadnak egyéb anyagi támogatást is, ezeket a szervezőknél, vagy Zsolt atyánál lehet leadni.
  • Püspök atya augusztus 1-jével plébánosunkat, Molnár Zsolt atyát új szolgálati hellyel bízta meg, így ő elkerül Erdőkertesről és Veresegyházról. JÚLIUS 25-ÉN SZOMBATON, a 18:00 órai Szentmisében adunk hálát Istennek az elmúlt 21 év kegyelmeit, amelyeket Zsolt atya személye és papi szolgálata által ajándékozott nekünk. A Szentmise után pedig szeretnénk közösen elbúcsúzni Zsolt atyától és megköszönni neki mindazt, amit értünk tett az elmúlt évtizedekben. Az agapéhoz várjuk a Kedves Testvérek étel és ital felajánlásait! AZ EGYHÁZKÖZSÉGI AJÁNDÉKHOZ LEGKÉSŐBB JÚLIUS 19-IG (most vasárnap) LEHET PÉNZADOMÁNNYAL HOZZÁJÁRULNI, AMIT A SEKRESTYÉBEN LEHET LEADNI! Foglaljuk imáinkba Zsolt atyát, Egyházközségünket, és az új Plébános atyát is!