Vasárnapi hirdetések 2020.03.01

Nagyböjt 1. vasárnapja – 2020.03.01.

Szeretettel hirdetjük:

~Nagyböjtben templomunkban hétfőnként 17:30 órakor Szentmisén vehetünk részt, szerdánként 17:30 órakor igeliturgiát tartunk, péntekenként 18:00 órakor pedig keresztutat imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit!

~Kedden 18:30 órakor missziós imaóra lesz a közösségi teremben.

~Szerdán 19:30 órakor énekpróbát tartunk. A nagyböjti énekpróbákon a nagyböjti vasárnapok, a Virágvasárnap és a Húsvéti Szent Háromnap ünnepi alkalmaira készülünk. Szeretettel várunk mindenkitszerda esténként 19:30 órakor a közösségi teremben!

~Várjuk mindazok segítségét, akik szívesen részt vennének a nagyheti szertartások különféle liturgikus szolgálataiban, mint pl.: asszisztencia, felolvasás, adományvivés, lábmosás, éneklés, passió, stb. A szolgálatokkal kapcsolatban érdeklődni, illetve jelentkezni a sekrestyében és a szerdai énekpróbák alkalmával lehet!

~Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

~A Nagykilencedet végzőknek hirdetjük, hogy elsőpénteken Veresegyházon a Szentlélek-templomban délután 16:00–18:00 között lesz gyóntatás. Kérjük, hogy aki csak teheti, a gyóntatás elejére érkezzen, hogy 18:30-kor elkezdődhessen a Szentmise!

~Jövő vasárnap (március 8.) reggel 8.00 órakor családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel várunk minden családot a szentmisén való közös szolgálatra!

~Továbbra is kérjük a kedves híveket, hogy legyenek vendéglátói a szeptemberi Eukarisztikus Kongresszusra érkezőknek akár egy hétre, vagy csak néhány napra, különös tekintettel a szept. 18-20-i hétvégére, amikorra a legtöbb résztvevő várható.

A kitöltött szállásbejelentő lapok leadási határideje március 1. (mai vasárnap). Interneten még március 13-ig lehet szállásadónak jelentkezni. Köszönjük!