Vasárnapi hirdetések 2020.02.23.

Évközi 7. vasárnap – 2020.02.23.

Szeretettel hirdetjük:

~Aki iskolai felvételhez plébánosi ajánlást kér, először a hitoktatóját keresse meg, mert vele egyeztetve készülnek el az ajánlások, azután a plébánost. Kérjük, hogy az ajánlások kérését ne halasszuk az utolsó pillanatra, mert akkor már nem biztos, hogy határidőre meg tudjuk adni.

~Szerdán megkezdődik a Nagyböjt. Hamvazószerdán 17:30-kor lesz szentmise templomunkban. Ne feledkezzünk el arról, hogy ez szigorú böjti nap!

~Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

~Nagyböjtben pénteki napokon 18:00 órakor keresztút imádságot tartunk a templomban, így már ezen a pénteken is szeretettel várunk mindenkit!

~Továbbra is kérjük a kedves híveket, hogy legyenek vendéglátói a szeptemberi Eukarisztikus Kongresszusra érkezőknek akár egy hétre, vagy csak néhány napra, különös tekintettel a szept. 18-20-i hétvégére, amikorra a legtöbb résztvevő várható.

Lehetőség szerint az interneten jelentkezzenek a szállásadók legkésőbb március 13-ig. Akiknek viszont nehézséget okoz az internetes jelentkezés, azok a kijáratnál megtalálható a szállásbejelentő lapot töltsék ki, és kitöltve hozzák vissza a sekrestyébe legkésőbb március 1-jéig. Köszönjük!

~Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk, adományaikat köszönjük!