Vasárnapi hirdetések 2019.11.17.

Évközi 33. vasárnap – 2019.11.17.

Szeretettel hirdetjük:

~Kedden 19:30-kor folytatódik a felnőtt hittan Zsolt atyával, ahol továbbra is a „Zsidókhoz írt levél” a téma, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

~Szerdán szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen részt vennének a november 23-i szentségimádás énekesi vagy zenei szolgálatában!Apróba 19:30-kor kezdődik a templomban.

~Pénteken délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

~Szombaton 16:00 órától filmvetítéssel egybekötött előadás és beszélgetés lesz a veresegyházi Szentlélek-templomban! Téma a teremtésvédelem, fenntartható fejlődés. Meghívott vendég Dr. Zlinszky János egyetemi docens, környezetvédelemmel foglalkozó szakember. A vetítésre kerülő film címe: HOLNAP”, egy pozitív klímafilm. Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe! Bővebb információ a kihelyezett plakáton olvasható.

~Jövő hét szombaton (nov. 23.),Krisztus Király ünnepének előestéjén újra világméretű szentségimádásra hívunk mindenkit 19:00 órára, az erdőkertesi templomba! A részvételi szándékot egyházközségünk honlapjáról is lehet jelezni, ehhez email cím szükséges. Az előzetes internetes feliratkozás visszajelzés a budapesti és a helyi szervezők felé, denem feltétele az imán való részvételnek! Legyen ez a szentségimádás a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készületünk következő állomása, jöjjünk el minél többen! https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/28

~Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára!