Vasárnapi hirdetések 2019.09.22.

Évközi 25. vasárnap – 2019.09.22.

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden 18:30-kor missziós imaóra lesz a közösségi teremben.
  • Idén ősztől új bérmálás-felkészítő csoport indul a veresegyházi plébánián, melynek időpontja csütörtök 19:00 óra. Az első alkalomra jövő hét csütörtök (szept. 26.) 19:00 órára szeretettel várja a jelentkezőket szüleikkel együtt Jácinta nővér, Helembai Erzsi és Helembai Zsolt a Pio Otthonba. A jelentkezés alsó korhatára: befejezett általános iskolai tanulmányok.
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Szeptember 28-án a veresegyházi Szentlélek-templom ad otthont a papokért létrejött imamozgalom, a Teréz-misszió 12. országos találkozójának. A Teréz-misszió történetéről a hirdetőtáblán olvashatnak. A nap programja a kihelyezett plakáton olvasható. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  • Szintén szeptember 28-án szombaton, 18:00 órakor a Váci Székesegyházban Marton Zsolt megyéspüspök lektorokat és akolitusokat avat. Erdőkertesről lektorrá avatja Bogdán Ferencet és Szőnyi Jánost. Szeptember 29-én vasárnap a 8:00 órai szentmisében szolgálnak először az újonnan avatottak, és egyúttal hálát adunk az avatásért. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket mindkét alkalomra! A vasárnapi szentmise után agapét tartunk, amelyre szívesen fogadunk a kedves testvérektől süteményt, üdítőt.
  • Idén is lesz az óvodákban katolikus hittan foglalkozás. A foglalkozásra szeptember folyamán lehet jelentkezni az óvodákban jelentkezési lapok kitöltésével! A foglalkozások októberben indulnak.
  • Szeretettel hirdetjük, hogy az idén újonnan induló elsőáldozós csoport időpontjai szerdán 17:00 órakor lesznek Veresegyházon, kezdeni november 6-án, az őszi szünet után fogunk. A szülőket október 18-án pénteken 19:00 órára várjuk megbeszélésre a Szentlélek-templom emeleti közösségi termében.
  • Kedves Testvérek! Templomunk elektromos padfűtésének kialakításához a felajánlott összegek gyakorlatilag befizetésre kerültek. A munkát szeptemberben kezdik el a padok alatti csövek kiszerelésével, majd ezt követően csiszolva és lakkozva lesznek a padok. A padok ülőfelületének elektromos fűtése október közepéig elkészül. Köszönjük az erre a célra felajánlott adományaikat.