Vasárnapi hirdetések 2019.09.15.

Évközi 24. vasárnap – 2019.09.15.

Szeretettel hirdetjük:

  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, és szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 15-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés!
  • Idén ősztől új bérmálás-felkészítő csoport indul a veresegyházi plébánián, melynek időpontja csütörtök 19:00 óra. Az első alkalomra, szeptember 26-án 19:00 órára szeretettel várja a jelentkezőket szüleikkel együtt Jácinta nővér, Helembai Erzsi és Helembai Zsolt a Pio Otthonba. A jelentkezés alsó korhatára: befejezett általános iskolai tanulmányok.
  • Idén is lesz az óvodákban katolikus hittan foglalkozás. A foglalkozásra szeptember folyamán lehet jelentkezni az óvodákban jelentkezési lapok kitöltésével! A foglalkozások októberben indulnak.
  • Szeretettel hirdetjük, hogy az idén újonnan induló elsőáldozós csoport időpontjai szerdán 17:00 órakor lesznek Veresegyházon, kezdeni november 6-án, az őszi szünet után fogunk. A szülőket október 18-án pénteken 19:00 órára várjuk megbeszélésre a Szentlélek-templom emeleti közösségi termében.
  • Szeptember 28-án a veresegyházi Szentlélek-templom ad otthont a papokért létrejött imamozgalom, a Teréz-misszió 12. országos találkozójának. A Teréz-misszió történetéről a hirdetőtáblán olvashatnak. A nap programja a kihelyezett plakáton olvasható. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  • Kedves Testvérek! Templomunk elektromos padfűtésének kialakításához a felajánlott összegek gyakorlatilag befizetésre kerültek. A munkát szeptemberben kezdik el a padok alatti csövek kiszerelésével, majd ezt követően csiszolva és lakkozva lesznek a padok. A padok ülőfelületének elektromos fűtése október közepéig elkészül. Köszönjük az erre a célra felajánlott adományaikat.