Vasárnapi hirdetések 2019.09.08.

Évközi 23. vasárnap – 2019.09.08.

Szeretettel hirdetjük:

  • Művészetterápiás hála-csoport indul, hétfőnként 18:30-tól másfél órában, a templom melletti közösségi teremben. Bővebb információk a Forrás újságban. Az első alkalom tájékoztató jellegű lesz, minden érdeklődőt szeretettel várunk hétfőn, szeptember 9-én.
  • Kedden 18:30 órakor missziós imaóra lesz a közösségi teremben.
  • Felnőtt katekézist tartunk keddenként este fél 8-tól fél 9-ig a közösségi teremben Zsolt atya vezetésével. Minden alkalommal a Biblia egy-egy részével foglalkozunk, amelyen keresztül próbáljuk megtalálni Isten hozzánk szóló üzenetét. Az első alkalom szeptember 10. kedd. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 15-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés!
  • Szeptember 15-én vasárnap 8.00 órakor családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel várunk minden családot a szentmisén való közös szolgálatra.
  • Idén ősztől új bérmálás-felkészítő csoport indul a veresegyházi plébánián, melynek időpontja csütörtök 19 óra. Az első alkalomra, szeptember 26-án 19 órára szeretettel várja a jelentkezőket szüleikkel együtt Jácinta nővér, Helembai Erzsi és Helembai Zsolt a Pio Otthonba. A jelentkezés alsó korhatára: befejezett általános iskolai tanulmányok.
  • Kedves Testvérek! Templomunk elektromos padfűtésének kialakításához a felajánlott összegek gyakorlatilag befizetésre kerültek. A munkát szeptemberben kezdik el a padok alatti csövek kiszerelésével, majd ezt követően csiszolva és lakkozva lesznek a padok. A padok ülőfelületének elektromos fűtése október közepéig elkészül. Köszönjük az erre a célra felajánlott adományaikat.
  • Idén is lesz az óvodákban katolikus hittan foglalkozás. A foglalkozásra szeptember folyamán lehet jelentkezni az óvodákban jelentkezési lapok kitöltésével! A foglalkozások októberben indulnak.