Vasárnapi hirdetések 2019.08.25.

Évközi 21. vasárnap – 2019.08.25.

Szeretettel hirdetjük:

  • A Veresegyházi Katolikus Gimnázium történetének újabb állomásához érkezett: a most induló tanévtől az új, végleges épületben kezdhetik meg munkájukat a diákok és tanárok. Szeptember 1-jén 16 órától lesz a tanévnyitó szentmise (az iskola udvarán), majd 17 órától az új épület megáldása. A szentmisét celebrálja és az épületet megáldja: Marton Zsolt püspök atya.
  • Szeptembertől, vagyis jövő vasárnaptól a veresegyházi vasárnap esti szentmisék újra 18 órakor kezdődnek.
  • Szeptember 8-án vasárnap reggel 8:00 órakor tartjuk egyházközségünk „Veni Sancte” Szentmiséjét. Kérjük együtt a Szentlélek segítségét, erejét és kegyelmét az új tanévre! Szeretettel várunk Mindenkit!
  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 15-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés!
  • Idén ősztől új bérmálás-felkészítő csoport indul a veresegyházi plébánián, melynek időpontja csütörtök 19 óra. Az első alkalomra, szeptember 26-án 19 órára szeretettel várja a jelentkezőket szüleikkel együtt Jácinta nővér, Helembai Erzsi és Helembai Zsolt a Pio Otthonba. A jelentkezés alsó korhatára: befejezett általános iskolai tanulmányok.