Vasárnapi hirdetések 2019.06.16.

Szentháromság vasárnap – 2019.06.16.

  • Szerdán 18:30 órakor a templomi kórus tart énekpróbát a közösségi teremben.
  • Pénteken délelőtt 10 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Templomunk idén is csatlakozik a 2020-as budapesti Eucharisztikus Kongresszust előkészítő világméretű Szentségimádáshoz. Június 22-én, Úrnapja szombatján azelőesti Szentmise után, kb. 19:00 órától egy óráscsendes Szentségimádást tartunk, taizéi énekekkel. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Jövő vasárnap lesz Úrnapja – Krisztus Szent Teste és Vére – vagyis az Oltáriszentség ünnepe. A 8:00 órai szentmise után tartjuk az úrnapi körmenetet. Várjuk a szolgálattevőket és buzdítjuk a kedves testvéreket, hogy segítsenek az előkészületekben és a szentmise után a kert rendbetételében is! A bontott virágokat, ágakat majd zöld zsákokba kell tenni, mert így tudják majd elszállítani! A kapunyitás jövő vasárnap reggel 6:00 órakor lesz.
  • Június 28-án pénteken lesz Jézus Szentséges Szívének ünnepe, egyházközségünk templombúcsúja. Az ünnepi Szentmise 18:00 órakor kezdődik, amelyben hálát adunk az elmúlt tanévben kapott kegyelmekért is. A Szentmisét Sztankó Attila máriabesnyői plébános fogja bemutatni. Utána agapé is lesz, amelyhez kérjük a kedves testvérek étel- és ital adományait! Előre is köszönjük! Szeretettel várunk mindenkit!