Vasárnapi hirdetések 2019.05.12.

Húsvét 4. vasárnapja – 2019.05.12.

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden 18:30 órakor missziós imaóra lesz a közösségi teremben.
  • Szerdán 18:30 órakor a templomi kórus tart énekpróbát a közösségi teremben.
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Azok a gyerekek, akik idén ősszel kezdik majd meg elsőáldozási felkészülésüket, a szokásos templomi elsőáldozást, vagy a 2020-as Eucharisztikus Kongresszus budapesti nyitó szentmiséjét is választhatják elsőáldozásuk helyszínéül! Az elsőáldozás megszervezéshez szükséges a várható résztvevők létszámának felmérése, ezért MÁR MOST kérjük a jelentkezéseket mindenkitől! Alsó korhatár: aki 2019. szeptemberében kezdi meg az általános iskola 3. osztályát. Jelentkezési lap átvehető a sekrestyében, amit ugyanoda kérünk majd kitöltve leadni. A jelentkezés határideje: 2019. MÁJUS 15. További információk: Zsolt atyától, a hitoktatóktól és a NEK honlapján .
  • Tervezzük templomunk elektromos padfűtésének kialakítását. Ennek elkészítése az összes padra a legkedvezőbb árajánlat szerint kb. 900.000 Ft. Egy pad költsége kb. 37.500 Ft. A padfűtés kivitelezése célgyűjtéssel valósítható meg. Kérjük, hogy aki szeretné támogatni ennek elkészítését jelentkezzen a sekrestyében, mert látnunk kell, hogy megvalósítható-e az elképzelés! A felajánlott pénzösszeget október 15-ig kérjük, akár részletekben, befizetni. Kérjük, MÁJUS VÉGÉIG jelezzék támogatói szándékukat, hogy látható legyen a megvalósíthatóság! További információk a padfűtéssel kapcsolatban Kupeczky Zoltántól kérhetők, és a Forrás újságban is olvashatók!
  • A június 1-jén megrendezésre kerülő EZ AZ A NAP dicsőítő estre még kaphatók jegyek a sekrestyében egészen május 26-ig. A plébániáról külön buszt is indítunk az Arénához, viszont a buszra való jelentkezés határideje korábban van: május 19-én, tehát jövő héten vasárnap. További információk a kihelyezett plakátokon és a sekrestyében.
  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Pünkösdvasárnapig gyűjtést hirdet a Húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett terrortámadások érintettjeinek megsegítésére. Adományainkkal segítsük keresztény testvéreinket és imádkozzunk értük! Bankszámlaszám: 11100104-18181490-14000003.
  • Kérjük, hogy rendelkezzenek adójuk egyházi 1%-áról a Magyar Katolikus Egyház javára! Technikai szám: 0011