Vasárnapi hirdetések 2019.04.28.

Húsvét 2. vasárnapja – 2019.04.28.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden 18:30 órakor missziós imaóra lesz.
  • Kedden este 19:30 órakor folytatódik a felnőtt hittan Zsolt atyával, szeretettel várunk minden érdeklődőt!
    Április 30-tól kezdve öt kedd esti alkalommal a felnőtt katekézis keretében Máriának, a mi Urunk Édesanyjának személyével foglalkozunk. A Szentírás üzenetéből kiindulva próbáljuk mélyebben megérteni Mária jelenlétét az Egyházban, és hogy mit jelent a hitünkben a Mária-tisztelet. Szeretettel várunk mindenkit kedd esténként 19.30-tól 20.30-ig az erdőkertesi közösségi teremben.
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • Azok a gyerekek, akik idén ősszel kezdik majd meg elsőáldozási felkészülésüket, a 2020-as Eucharisztikus Kongresszus budapesti nyitó szentmiséjét is választhatják majd elsőáldozásuk helyszínéül! Az elsőáldozás megszervezéshez szükséges a várható résztvevők létszámának felmérése, ezért már most kérjük a jelentkezéseket mindenkitől. Alsó korhatár: aki 2019. szeptemberében kezdi az általános iskola 3. osztályát. Jelentkezési lap átvehető a sekrestyében, amelyet majd ugyanoda kérünk kitöltve leadni. A jelentkezés határideje: 2019. május 15. További információk.
  • Május 1-én egyházközségünk képviselteti magát a községi majális rendezvényen. Szeretettel várunk mindenkit az egyházközségi sátorban egy kis beszélgetésre és ebédre. (menü: csülkös pacal,virsli). 
  • A június 1-jén megrendezésre kerülő „EZ AZ A NAP” dicsőítő estre már jegyek kaphatók a sekrestyében: Rendkívül kedvezményes áron! A plébániáról külön buszt is indítunk az Arénához, amelyre jelentkezni szintén a sekrestyében lehet. További információk a kihelyezett plakátokon.