2018.11.11 Vasárnapi hirdetések

Szeretettel hirdetjük:

  • Szerdán 19:30-kor a templomi kórus tart énekpróbát a közösségi teremben.
  • Péntek délután 5 órakor szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • November 16-18-i hétvégén jezsuita szerzetesek lesznek a veresegyházi egyházközség vendégei. Péntektől vasárnapig változatos programokkal (előadások, imaalkalmak, csoportos- és személyes beszélgetések) adnak majd lehetőséget töltekezésre, szellemi és lelki megújulásra, kikapcsolódásra. Szeretettel várnak mindenkit erre a hétvégére! Részletes program a kitett plakátokon olvasható!
  • Idén is csatlakozunk a Krisztus Király főünnepének előestéjén tartandó világméretű Szentségimádáshoz. November 24-én szombaton este, a Szentmise után 19:00 órától lesz a Szentségimádás templomunkban, amelyre szeretettel hívunk mindenkit! Fontos, hogy mindenki, aki részt fog venni ezen a Szentségimádáson, csatlakozzon az esemény internetes oldalán (https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/349); ill. az egyházközség honlapján: (https://erdokertes.vaciegyhazmegye.hu/), vagy jelezze a sekrestyében. A közösségvezetők, illetve családtagok is beregisztrálhatják mindazokat, akiknek nincs email címük! Helyszínként az Erdőkertesi Jézus Szíve Templomot kell kiválasztani!
  • Felkészítés indul a keresztség szentségének felvételére általános iskolás gyerekek számára, 14 éves korig. A felkészítés előreláthatóan (2019.) január és február hónapban lesz Veresegyházon, szerdánként 16:00-16:45 óra között. További információk a hitoktatóktól kérhetők, jelentkezni Molnár Zsolt plébános atyánál lehet 2018. december 21-ig.
  • A templomhomlokzat ereszcsatorna-javítása és a villámvédelmi felülvizsgálat munkálataihoz kérjük még a Testvérek további nagylelkű adományait. Nagyon köszönjük!