2018.11.04. Vasárnapi hirdetések

Évközi 31. vasárnap – 2018.11.04.

  • Kedd este 18:30 órakor missziós imaóra lesz a közösségi teremben.
  • Péntek délután 5 órakor szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban.
  • November 11-én vasárnap 8.00 órakor családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel várunk minden családot a szentmisén való közös szolgálatra, valamint a szentmisét követő agapéra!
  • November 16-18-i hétvégén jezsuita szerzetesek lesznek a veresegyházi egyházközség vendégei. Péntektől vasárnapig változatos programokkal (előadások, imaalkalmak, csoportos- és személyes beszélgetések) adnak majd lehetőséget töltekezésre, szellemi és lelki megújulásra, kikapcsolódásra. Szeretettel várnak mindenkit erre a hétvégére! Részletes program a lenti plakáton olvasható!
  • Idén is csatlakozunk a Krisztus Király főünnepének előestéjén tartandó világméretű Szentségimádáshoz. November 24-én szombaton este, a Szentmise után 19:00 órától lesz a Szentségimádás templomunkban, amelyre szeretettel hívunk mindenkit! Aki tudja, hogy biztosan részt fog venni ezen a Szentségimádáson, kérjük, csatlakozzon az esemény internetes oldalán (https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/349) vagy az egyházközségi honlapon (https://erdokertes.vaciegyhazmegye.hu/), vagy jelezze a sekrestyében. Helyszínként az ERDŐKERTESI JÉZUS SZÍVE TEMPLOM-ot kell kiválasztani! Aki szívesen részt venne a Szentségimádás zenei szolgálatában, énekesként vagy hangszeresként, szeretettel várjuk szerdán 19:30 órakor próbára a közösségi teremben!
  • Felkészítés indul a keresztség szentségének felvételére általános iskolás gyerekek számára, 14 éves korig. A felkészítés előreláthatóan (2019.) január és február hónapban lesz Veresegyházon, szerdánként 16:00-16:45 óra között. További információk a hitoktatóktól kérhetők, jelentkezni Molnár Zsolt plébános atyánál lehet 2018. december 21-ig.
  • A templomhomlokzat ereszcsatorna-javítása és a villámvédelmi felülvizsgálat munkálataihoz kérjük a Testvérek további nagylelkű adományait. Nagyon köszönjük!