2018.09.30. Vasárnapi hirdetések

SZENTÍRÁS VASÁRNAP

Évközi 26. vasárnap

2018.09.30.

 

Szertettel hirdetjük:

 • A hét folyamán elkezdődnek az óvodákban a katolikus hittan foglalkozások: a Szőlőfürt Református Óvodában hétfőn 15:30-kor, a Ki akarok nyílni Óvodában csütörtökön 15:30-kor.

 • Szerdán 19:30-kor tartja énekpróbáját a templomi kórus a közösségi teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 • Péntek délután 5 órakor szeretettel várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!

 • Hirdetjük, hogy azoknak a gyerekeknek, akik jövőre szeretnének elsőáldozók lenni, az előkészítő hittan az őszi szünet után kezdődik. Az alkalmak szerdánként 17:00 órakor lesznek Veresegyházon. Kérjük a szülőket, hogy az erre vonatkozó jelentkezési lapot – melyet a sekrestyében átvehetnek – az első szülői értekezletre, október 24-én, szerdán 19:00 órára vigyék el! (Veresegyház, Szent Pio Otthon)

 • Kedves Testvérek! A templom tornyainak ablakai után, a padok járófelületeinek csiszolása és lakkozása is elkészült. Még hátra van az ereszcsatorna javítása, és az év végéig a villámvédelmi felülvizsgálatot is el kell végeztetni. Ezekhez a munkálatokhoz kérjük a Testvérek további nagylelkű adományait. Nagyon köszönjük!

 • Egyházközségünk buszos zarándoklatot szervez a mátraverebély-szentkúti Mária-kegyhely meglátogatására 2018. október 6-án szombaton. A zarándoklatot a Szűzanyának ajánljuk fel hálából az egyházközségünkért.
  Program: közös utazás busszal, a helyszínen szentmise, gyónási lehetőség, ismertető a kegyhelyről, közös meleg ebéd, délután fakultatív program, majd hazautazás.
  Indulás: reggel 8.00 órakor az erdőkertesi Faluház elől, visszaérkezés ugyanide kb. 18.00 órakor.
  Részvételi díj:
  3500 Ft/fő, ami tartalmazza a busz és a meleg ebéd díját is! A részvétel 3 éves kor alatt ingyenes.
  Jelentkezés: a sekrestyében, a részvételi díj befizetésével! Busz csak kellő számú jelentkező esetén indul, ezért kérjük a kedves Testvéreket, hogy a részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék! A végső jelentkezési határidő: szeptember 30.