Vasárnapi hirdetések 2018.09.02

Évközi 22. vasárnap

2018.09.02.

Szeretettel hirdetjük:

  • Újra az évközben szokásos időpontban folytatódik az Oratórium szept. 7-től, vagyis péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat!

  • Csoportfoglalkozások indulnak szeptembertől hozzátartozójukat gyászoló gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Jelentkezési határidő gyerekek és szüleik számára szeptember 7., felnőttek számára pedig szeptember 21. Bővebb információt és a jelentkezéshez szükséges email címet és telefonszámokat a kitett plakátokon és az egyházközség honlapján lehet olvasni. Ajánljuk a testvérek figyelmébe ezt a lehetőséget. Kérjük, hogy szóljanak azoknak, akiknek szükségük lehet rá!

  • Szeptembertől új imaiskola csoportot indítunk azok számára, akik szeretnének segítséget kapni ahhoz, hogy a személyes imát elmélyítsék, vagy akár legalább az első lépéseket megtegyék. Bővebb tájékoztatást találunk az egyházközség honlapján a „Közösségek/Imaiskola” menüpont alatt. Érdeklődni illetve jelentkezni lehet Zsolt atyánál szeptember 9-ig.

  • Felnőtt katekézist tartunk keddenként este fél 8-tól fél 9-ig az erdőkertesi közösségi teremben Zsolt atya vezetésével. Minden alkalommal a Biblia egy-egy részével foglalkozunk, amelyen keresztül próbáljuk megtalálni Isten hozzánk szóló üzenetét. Az első alkalom szeptember 11. kedd. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  • Felkészítést indítunk felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 18-ig. A foglalkozások Veresegyházon lesznek.
    Szeretettel várjuk az érdeklődőket
    szeptember 9-én a 1/2 10-es mise után a veresegyházi Szentlélek templomba, a Fületlen Bögre kávézóba egy beszélgetésre, ahol a befogadó csoport tagjai, egykori útkeresők is válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés! További részletek a honlapon olvashatók!

  • Kedves Testvérek! A templom tornyainak ablakai elkészültek. Szeptemberben a padok járófelületeinek csiszolása és lakkozása, valamint az ereszcsatorna egy hibás szakaszának cseréje ill. javítása fog megtörténni. Az év végéig a villámvédelmi felülvizsgálatot is el kell végeztetni. Ezeknek a munkálatoknak az elvégeztetéséhez szükség van további nagylelkű adományokra. Kérjük a testvéreket, hogy adományaikkal továbbra is támogassák ezeket a munkákat.