Vasárnapi hirdetések 2018.08.26.

Évközi 21. vasárnap

2018.08.26.

  • Augusztus 27-én hétfőn 17.30-kor szentmise helyett igeliturgia lesz.

  • Szeptember 2-án vasárnap 8:00 órakor tartjuk „Veni Sancte” Szentlélek-hívó, tanévkezdő szentmisénket, szeretettel várunk mindenkit!

  • Csoportfoglalkozások indulnak szeptembertől hozzátartozójukat gyászoló gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Jelentkezési határidő gyerekek és szüleik számára szeptember 7., felnőttek számára pedig szeptember 21. Bővebb információt és a jelentkezéshez szükséges email címet és telefonszámokat a kitett plakátokon és az egyházközség honlapján lehet olvasni. Ajánljuk a testvérek figyelmébe ezt a lehetőséget. Kérjük, hogy szóljanak azoknak, akiknek szükségük lehet rá!

  • Szeptembertől új imaiskola csoportot indítunk azok számára, akik szeretnének segítséget kapni ahhoz, hogy a személyes imát elmélyítsék, vagy akár legalább az első lépéseket megtegyék. Bővebb tájékoztatást találunk az egyházközség honlapján a „Közösségek/Imaiskola” menüpont alatt. Érdeklődni illetve jelentkezni lehet Zsolt atyánál szeptember 9-ig.

  • Idén is indul felkészítés felnőttek számára keresztségre, elsőáldozásra, bérmálkozásra, de azokat a felnőtteket is várjuk, akik ezekben a szentségekben már részesültek, de szeretnék a hitüket elmélyíteni, jobban megismerni, hitbéli kérdésekről kötetlenül beszélgetni. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet Zsolt atyánál szeptember 16-ig. Kérjük a testvéreket, hogy erről szóljanak azoknak, akikhez ez az információ közvetlenül nem jut el, de érdekelheti őket a felkészítés!

  • Kedves Testvérek! Az idén is folytatódik a templomunk felújítása. Még hátra van a két torony közötti esőcsatorna cseréje, valamint a templompadok felújítása. Szintén idén esedékes a villámvédelmi felülvizsgálat is. A fenti munkák elvégzéséhez a pénzügyi fedezet jelenleg nem elegendő. Kérjük a testvéreket, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák ezeket a munkákat adományaikkal. Köszönjük!