Vasárnapi hirdetések 2018.07.01.

Évközi 13. vasárnap – 2018.07.01.

Szeretettel hirdetjük:

  • Július 1-jétől, nyár folyamán Veresegyházon a vasárnap esti Szentmisék egy órával később, 19:00 órakor kezdődnek.Hétfőn lesz „Sarlós Boldogasszony” ünnepe (Mária látogatása Erzsébetnél), a Szentmise a szokott időben, 17:30 órakor lesz.
  • Ezen a héten szerdán és csütörtökön (július. 4-5.) délután 3 órakor várjuk az iskolásokat az Oratóriumban!
  • Július 5-én, jövő héten csütörtökön 18:45-től (kb. 20.00 óráig) gitáros énekpróbát tartunk a templom melletti közösségi teremben, ahova szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  • Július 8-án vasárnap 8.00 órakor családos szentmise lesz templomunkban. Szeretettel várunk minden családot a szentmisén való közös szolgálatra, valamint a szentmisét követő agapéra!
  • Idén is lehet jelentkezni a veresegyházi plébánia hittanos táborába, amely Csobánkán lesz 2018. augusztus 5-9. között. További információk a kihelyezett szórólapokon olvashatóak.A Veresegyházi Katolikus Gimnázium növekedésével a jövőben egyre több tanárra lesz szükség. Olyan kollégák jelentkezését várja az iskola, akik számára kiemelten fontos a keresztény értékrend, szívesen lennének egy kreatív, lendületes induló tanári közösség tagjai. Első sorban angol és német tantárgyból várnak, jelentkezéseket, de minden tantárgyhoz fogadnak önéletrajzot. Jelentkezni az iskola honlapján megadott elérhetőségeken lehet: http://verka.hu/allaslehetosegek/
  • A Szőlőfürt Református Óvodába 2 óvodapedagógus kollégát keresnek, akik hitüket megélik és aktívan gyakorolják, nem elvárás a református vallás. A jelentkezéshez szükséges információk a hirdetőn olvashatók illetve itt.
  • Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola 2018. őszén is hirdet első évet a hitéleti szakra (hitoktató és lelkipásztori munkatárs képzés). Szívesen látják azokat is, akik nem feltétlenül a hitoktatás szándékával jelentkeznek, hanem katolikus hitük elmélyítése céljából. További részletek a képzésről a hirdetőn és a főiskola honlapján olvashatók: www.avkf.hu
  • A mai vasárnapon van a „Péter-fillér” gyűjtés, vagyis a perselyadományokat eljuttatjuk Rómába, a Szentatya karitatív céljaira.