2018.06.17. Vasárnapi hirdetések

Évközi 11. vasárnap – 2018.06.17.

Szeretettel hirdetjük:

  • Június 17-én vasárnap, a reggel 8:00 órai szentmisében tartjuk egyházközségünk tanévzáró Szentmiséjét. Az iskolások mellett várjuk az összes plébániai közösséget is közös hálaadásra! A Szentmise utáni agapéhoz, aki tud, kérjük, járuljon hozzá egy-egy tányér szendviccsel vagy süteménnyel! Reggeli közben kötetlen együttlétre, beszélgetésekre is lesz lehetőség, szeretettel várunk mindenkit!
  • A Szentmise után Szent Ferenc Kisnővérei gyógynövényeket, lekvárokat árulnak majd, így adományainkkal támogathatjuk a rájuk bízott rászorulókat.
  • Nyár folyamán az oratóriumi találkozók időpontjait hétről–hétre fogjuk hirdetni, valamint az egyházközség honlapján és a hirdetőn is olvashatóak lesznek. A jövő héten csütörtökön (június. 21.) délután 3 és 5 óra között találkozunk!
  • A verbita missziósok idén is kérik segítségünket nyári táboraikban résztvevő gyermekek, fiatalok élelmezéséhez. Az erre a célra szánt pénzadományokat a missziós imacsoport tagjainak lehet odaadni a szentmisék alkalmával, június 18-ig. A verbiták hálásan köszönik, hogy az erdőkertesiek minden évben támogatják ezt a fontos missziót!
  • Püspök atya szombat délelőtt a váci székesegyházban diakónussá szentelte Ferencz Zoltánt, aki jövő vasárnap, június 24-én reggel 8 órakor Erdőkertesen fog szolgálni a Szentmisében, és egyúttal hálát adunk a diakónusszentelesért is. Szentmise után még egy szerény szeretetvendégség keretében is szeretnénk tovább ünnepelni, ehhez kérjük a testvérek segítséget étel-ital adományok formájában! Köszönjük!