Vasárnapi hirdetések 2018.06.03.

Krisztus Szent Teste és Vére

Úrnapja – 2018.06.03.

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden már nem lesz felnőtt katekézis. A találkozók majd szeptemberben folytatódnak!
  • Szerdán 19:30-tól a templomi kórus tart énekpróbát, a templombúcsúra készülünk. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Pénteken (jún. 8.) lesz Jézus Szentséges Szívének főünnepe, egyházközségünk templombúcsúja. Az ünnepi Szentmisét 18:00 órakor Magung Ferenc indonéz származású verbita atya fogja bemutatni. A Szentmise után lesz egy vetítés is, valamint hagyományos módon agapét is tartunk, amelyhez kérjük a kedves testvérek segítségét étel és ital adományok formájában, illetve, az előkészületek és a lebonyolítás munkálataiban is! Segítségüket előre is köszönjük! Szeretettel várunk mindenkit!
  • Péntek délután a búcsú miatt nem lesz Oratórium! 15-én találkozunk újra.
  • Beer Miklós püspök atya 2018. június 16-án szombaton 10 órakor kezdődő szentmisében, állandó diakónussá szenteli Ferencz Zoltán veresegyházi akolitust a váci székesegyházban. Szeretettel várjuk az erdőkertesi testvéreket is erre az ünnepélyes alkalomra!
  • Már most hirdetjük, hogy június 17-én a reggel 8 órai szentmisében tartjuk egyházközségünk tanévzáró szentmiséjét. Szeretettel várjuk a diákok mellett az összes plébániai közösséget is közös hálaadásra!
  • A verbita missziósok idén is kérik segítségünket nyári táboraikban résztvevő gyermekek, fiatalok élelmezéséhez. A tartós élelmiszer vagy pénzadományokat a missziós imacsoport tagjainak lehet odaadni a szentmisék alkalmával, június 18-ig. A verbiták hálásan köszönik, hogy az erdőkertesiek minden évben támogatják ezt a fontos missziót!
  • Idén is lehet jelentkezni a veresegyházi plébánia hittanos táborába, amely Csobánkán lesz 2018. augusztus 5-9. között. További információ és az elérhetőségek a kihelyezett szórólapokon olvashatóak.
  • A Veresegyházi Katolikus Gimnázium növekedésével a jövőben egyre több tanárra lesz szükség. Olyan kollégák jelentkezését várja az iskola, akik számára kiemelten fontos a keresztény értékrend, szívesen lennének egy kreatív, lendületes induló tanári közösség tagjai. Első sorban angol és német tantárgyból várnak, jelentkezéseket, de minden tantárgyhoz fogadnak önéletrajzot. Jelentkezni az iskola honlapján megadott elérhetőségeken lehet.