Vasárnapi hiredetések 2018.05.27.

Szentháromság vasárnapja

 

Szeretettel hirdetjük:

  • Kedden 19:30-tól lesz a nyári szünet előtti utolsó felnőtt katekézis Zsolt atyával. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!
  • A 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve világszerte 2020 helyszínen szeretnénk Jézust imádni. Templomunk is csatlakozik a világméretű Szentségimádáshoz. Június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-órától csendes Szentségimádást tartunk, taizéi énekekkel. 18:00 órától a szokásos vasárnapi előesti Szentmise kezdődik majd. Mindenkit szeretettel várunk a közös imádságra!
  • Június 3-án vasárnap, a 8 órai szentmise után tartjuk az úrnapi körmenetet. Aki szeretne virágot adni a sátrakhoz, kérjük, a sátorépítő családokkal egyeztessen! Buzdítjuk kedves testvéreket, hogy segítsenek az előkészületekben és a szentmise után a kert rendbetételében is! A kapunyitás: vasárnap reggel 6 órakor lesz.
  • Június 8-án pénteken lesz Jézus Szentséges Szívének főünnepe, egyházközségünk templombúcsúja. Az ünnepi Szentmisét 18:00 órakor Magung Ferenc indonéz származású verbita atya fogja bemutatni. A Szentmise után egy vetítés is lesz a pápua új-guinea-i verbita misszió életéről. Hagyományos módon agapét is tartunk, amelyhez kérjük a kedves testvérek segítségét étel és ital adományok formájában, illetve, az előkészületek és a lebonyolítás munkálataiban is! Segítségüket előre is köszönjük! Szeretettel várunk mindenkit!
  • A Veresegyházi Katolikus Gimnázium növekedésével a jövőben egyre több tanárra lesz szükség. Olyan kollégák jelentkezését várja az iskola, akik számára kiemelten fontos a keresztény értékrend, szívesen lennének egy kreatív, lendületes induló tanári közösség tagjai. Első sorban angol és német tantárgyból várnak, jelentkezéseket, de minden tantárgyhoz fogadnak önéletrajzot. Jelentkezni az iskola honlapján megadott elérhetőségeken lehet. http://verka.hu/
  • Bakonyi János atya temetése május 29-én, kedden lesz Kistarcsán. Az engesztelő szentmise 10 órakor kezdődik a kistarcsai templomban, ez után lesz a temetés. Arra kérjük a Testvéreket, hogy a temetésre szánt virág helyett, lehetőségük szerint támogassák János atya nehéz anyagi helyzetben levő családját. Az erre a célra szánt adományok a sekrestyében átadhatók, amelyeket eljuttatunk a hozzátartozóknak. Kérjük, hogy akik szeretnének elmenni a temetésre, de nem tudják az utazást megoldani, vagy akik a személyautójukkal még el tudnának vinni valakit magukkal, jelentkezzenek most a szentmise után a sekrestyében (név, telefonszám szükséges)!