Vasárnapi hirdetések 2018.05.20.

PÜNKÖSD

2018.05.20.

Szeretettel hirdetjük:

  • Ferenc pápa márciusban rendelte el a „Boldogságos Szűz Máriának, az Egyház Anyjának” kötelező emléknapját, melyet ezentúl mindig a Pünkösdvasánap utáni hétfőn (idén május 21.) fogunk ünnepelni. Hétfőn a Szentmise reggel 8:00 órakor lesz.
  • Kedden 18:30-tól missziós imaóra lesz.
  • Május 22., kedd éjfélig lehet rendelkezni a SZJA 1+1 százalékáról. Idén kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-áról, mert 2018-tól a benyújtott nyilatkozatok újabb nyilatkozat beadásáig vagy ennek visszavonásáig érvényesek maradnak. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. További információk a templomi faliújságon, szórólapokon és az egyházközség honlapján is olvashatóak.
  • A 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve most világszerte 2020 helyszínen szeretnénk Jézust imádni. Ezért június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-órától együtt dicsőítjük az Oltáriszentségben jelen lévő Jézust szerte a világon! Templomunk is helyszíne lesz ennek a világméretű Szentségimádásnak! Erre az alkalomra taizéi énekekkel készülünk, a hangszeres énekpróba május 23-án szerdán 19:30-kor lesz a közösségi teremben. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!
  • Jövő hét szombaton, május 26-án délután 3 órakor lesz Kun-Török Anett lelkészi beiktatása az erdőkertesi evangélikus templomban, amelyre szeretettel hívják a katolikus testvéreket is! Imádkozzunk az ő szolgálatáért!

  • Bakonyi János atya május 15-én közlekedési balesetet szenvedett, frontálisan ütközött egy busszal, és az ütközés következtében az életét vesztette. János atya 2012-től 2016-ig szolgált papként egyházközségünkben. A temetésről később történik intézkedés, erről majd tájékoztatjuk a testvéreket. Imádkozzunk érte!