Vasárnapi hirdetések 2018.04.22.

Húsvét 4. vasárnapja – 2018.04.22.

„Jó Pásztor” vasárnap

 

 Szeretettel hirdetjük:

  • Péntek délután 5 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!
  • Idén kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-áról, mert 2018-tól a benyújtott nyilatkozatok újabb nyilatkozat beadásáig vagy ennek visszavonásáig érvényesek maradnak. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. További információk a templomi faliújságon, szórólapokon és az egyházközség honlapján is olvashatóak.
  • Balczó Andrással (olimpiai és világbajnok öttusázó, a Nemzet Sportolója) lesz beszélgetés hitről, kitartásról, küzdelemről és győzelemről április 28-án, szombaton 18:00 órakor a Veresegyházi Szentlélek-templomban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várunk!
  • A Szentjánosbogár gyermek- és ifjúsági mozgalom immár huszonhatodik éve szervez lelki, más néven „lámpafényesítő” napokat. 2018. június 24. és 29. között VERESEGYHÁZ lesz az egyik tábor helyszíne a hat közül. Erre körülbelül 80-100, 10-16 éves gyerek érkezik. Szállásukat házaknál szeretnénk megoldani, mint eddig minden Szentjánosbogár Lelki Napok alkalmával.
    A szállásadóktól a következőket kérnénk: legalább két gyereket fogadjanak be; az öt éjszakára biztosítsanak szállást nekik (hálózsákot és polifómot hoznak magukkal, tehát ágyra és ágyneműre nincs feltétlenül szükség); az öt napon át szerény reggelit és vacsorát adjanak a gyerekeknek.
    A gyerekek egész napos foglalkozáson vesznek részt, reggel elmennek a csoportjukhoz, és csak este 7 óra után térnek haza. A jelentkező családok részletes programot kapnak június közepéig. Előre is nagyon köszönjük, hogy befogadják őket!
    Kérjük a befogadó családokat, hogy jelentkezzenek a sekrestyében április 30-ig!