Vasárnapi hirdetések 2018.02.25.

Nagyböjt 2. vasárnap – 2018.02.25.

Szeretettel hirdetjük:

 

  • Nagyböjtben az énekpróbák alkalmával készülünk a nagyböjti vasárnapok, valamint a Nagyhét és a Húsvéti Szent Három nap ünnepi alkalmaira. Szeretettel várunk minden érdeklődőt szerda esténkét 19:00 órakor a közösségi teremben.
  • Pénteken 17:00 órakor várjuk az általános iskolásokat az Oratóriumban!
  • A nagyböjti péntekeken Keresztút imádságot tartunk a templomban 18:00 órakor. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Március 3-án szombaton 9:00-16:30 között egyházközségi lelkinap lesz Veresegyházon, a Szentlélek-templomban. A lelkinap részletes programja megtalálható a hirdetőn és a honlapon is. Ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe!
  • Március 3-án szombat este, Erdőkertesen a 18:00 órai szentmise után taizéi imaóra lesz a közösségi teremben. Szeretettel várunk mindenkit!
  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia idén is nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést hirdet templomainkban. Régi böjti hagyomány volt az egyházban, hogy a böjtöléssel megtakarított javakat a hívők a szegényeknek ajánlották fel. Ezt követve, kérjük, hozzák el a szentmisékre tartósélelmiszer-felajánlásukat és tegyék a templomban erre kijelölt helyre. Tegyünk tanúságot az irgalmas szeretet gyakorlásáról, és lehetőségeinkhez mérten tartós élelmiszerrel járuljunk hozzá a Katolikus Egyház segélyakciójához a jövő vasárnaptól március 11-ig. Telefonos adományvonalon is bekapcsolódhatunk a karitász segítő munkájába: a 1356-os telefonszámon hívásonként 500 forinttal segíthetünk. A teljes körlevél a faliújságon és az egyházközség honlapján olvasható.
  • Ismét elérkezett az adóbevallások időszaka. Idén kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-áról, mert 2018-tól a benyújtott nyilatkozatok újabb nyilatkozat beadásáig vagy ennek visszavonásáig érvényesek maradnak. További információk „A jóság összeköt” oldalon (http://www.ajosagosszekot.hu/), a faliújságon és az egyházközség honlapján is olvashatóak.
  • A mai vasárnapon gyűjtünk a katolikus iskolák javára. Adományaikat köszönjük!